Als je dol bent op ijsjes, en zelf graag wil leren om écht Italiaans ijs te maken: ga dan studeren aan de Carpigiani Gelato Universiteit in Bologna, Italië!
In slechts vier weken tijd wordt jij helemaal klaargestoomd voor het Italiaanse ijsvakmanschap, en heb jij alles in huis om deze zomer jouw eigen Italiaanse ijsjes te scheppen.
De cursussen worden in het Italiaans, Engels, Frans, Duits en Spaans gegeven. Er is ook een cursus in Eindhoven mogelijk, maar als je kunt kiezen: dan kies je toch voor Italië? Molto Bene!
Ga voor meer informatie en cursusdata naar de website van Carpigiani Gelato University website.
Groetjes, Betty
Voor nog meer ijs plezier:
Ben je nog op zoek naar een glutenvrij, graanvrij of lowcarbs alternatief voor muesli? Maak…
Wil je het zelf lekker makkelijk maken voor het diner? Een pasta maaltiBen jij al…
Deze vegetarische pizza quesadillas wil je proeven, Meatless Monday of niet! Heel gezond zijn ze niet, want…
Op zoek naar een lekker recept met gerookte makreel? Met deze voorgegaarde vissoort zet je…
Het is vandaag 2 September, de dag van de Kokosnoot (World Coconut Day)! En dat…
Het klinkt misschien een beetje gek maar gegrilde sla is super lekker! Deze gegrilde little…
View Comments
Nou ik zou bijvoorbeeld heeeeel graag in Italie leren ijsjes maken.. ;) Lijkt me erg lekker! Leuk je vandaag live te ontmoeten Bettina!
Hi Simone, leuk om eindelijk eens de vrouw achter de camera te ontmoeten! Was een hele gezellige dag, en ik ga me toch eens verdiepen in je cursus food-fotografie :-)
haha wat leuk, dat zoiets bestaat <3
Goedenavond.
Wat is de prijs van deze opleiding?
Met vriendelijke groet
J van Ballegooij