Als je dol bent op ijsjes, en zelf graag wil leren om écht Italiaans ijs te maken: ga dan studeren aan de Carpigiani Gelato Universiteit in Bologna, Italië!
In slechts vier weken tijd wordt jij helemaal klaargestoomd voor het Italiaanse ijsvakmanschap, en heb jij alles in huis om deze zomer jouw eigen Italiaanse ijsjes te scheppen.
De cursussen worden in het Italiaans, Engels, Frans, Duits en Spaans gegeven. Er is ook een cursus in Eindhoven mogelijk, maar als je kunt kiezen: dan kies je toch voor Italië? Molto Bene!
Ga voor meer informatie en cursusdata naar de website van Carpigiani Gelato University website.
Groetjes, Betty
Voor nog meer ijs plezier:
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments
Nou ik zou bijvoorbeeld heeeeel graag in Italie leren ijsjes maken.. ;) Lijkt me erg lekker! Leuk je vandaag live te ontmoeten Bettina!
Hi Simone, leuk om eindelijk eens de vrouw achter de camera te ontmoeten! Was een hele gezellige dag, en ik ga me toch eens verdiepen in je cursus food-fotografie :-)
haha wat leuk, dat zoiets bestaat <3
Goedenavond.
Wat is de prijs van deze opleiding?
Met vriendelijke groet
J van Ballegooij