Check deze vegetarische kaasmuffins met pompoen en spinazie: die zijn toch gewoonweg een feestje op je bord? Het kleurrijke herfsttafereel voorziet je van een flinke dosis groente en vitamientjes, zeker als je er nog een spinazie salade bij serveert. Dit recept voor kaasmuffins met pompoen is ideaal voor een maandag in de herfst. Het dagje zonder vlees dat wij hebben omgedoopt tot Meatless Monday. Vegetarisch eten kan ook zo lekker zijn.
In deze kaasmuffins met pompoen zitten lekker veel groenten verstopt. De ideale manier om de kids voor de gek te houden, als ze weer zitten te zeuren over de groente op hun bord. Als je de verse spinazie nog iets fijner vermaalt zie je er helemaal geen groente in terug. Maar alle gezonde voedingsstoffen komen wel mooi binnen op deze manier! Check hier nog veel meer lekkere recepten met pompoen.
Deze kaasmuffins zijn ook ideaal om van te voren klaar te maken. Een soort mealpreppen voorafgaand aan de werkweek. Als je ze na het bereiden goed laat afkoelen, kun je ze vervolgens invriezen. ‘s Ochtends haal je ze uit de vriezer en neemt ze gemakkelijk mee in een broodtrommel. Zo heb je een heerlijk alternatief op de boterham met kaas. Je collega’s zullen er jaloers van worden! 🙂 Ook kun je de kaasmuffins met pompoen nog een aantal dagen bewaren in de koelkast. Ze zijn zowel koud als warm te serveren, net was jouw voorkeur heeft!
PrintBenodigdheden:
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…