Het is deze maand Italie Maand op de blog en dat vieren we met een hartige Italiaanse pannenkoekentaart. Tevens laat ik je ook zien dat je heel eenvoudig zelf bechamelsaus kunt maken!
Je stapelt deze taart simpelweg op met (kant-en-klare) pannenkoeken en gebruikt als vulling alle ingrediënten die jij lekker vind. Of maak het jezelf nog gemakkelijker: ga voor een zak kant-en-klare gesneden Italiaanse wokgroente. Koken hoeft echt niet moeilijk te zijn.
Wist je dat pannenkoeken een uitstekend alternatief zijn voor pasta vellen? Dat komt door de compacte structuur. Je maakt er namelijk een heerlijke lasagna bolognese mee, maar in de oven bak je ook deze heerlijke gestapelde Italiaanse pannenkoekentaart mee. Die eigenlijk stiekem ook een alternatieve lasagna is. En voor diegenen die liever helemaal voor een vegetarische, bloemloze (glutenvrije) lasagna gaan, check dan gauw dit recept voor een groente lasagna met courgette en aubergine. Zo zie je maar: je kunt lekker volop variëren in de Italiaanse keuken!
PrintVoor de Bechamelsaus:
Extra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Heb jij al wel eens kip katsu curry gegeten? Dat is een bekend gerecht uit…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Met de vakantielanden reeks Weekmenu's ga je…
Deze granolataart met mango is een lekker zomers ontbijt taartje! De krokante bodem van granola…
Als taco's met pulled beef je als muziek in de oren klinken, dan is dit…
Vanaf deze week begint de zomervakantie periode in Nederland en ik kan je zeggen dat…
De zomer is HET seizoen van het steenfruit dus moet je lekker veel gaan genieten…