Op zoek naar een lekker hartig hapje of zelfs een vullende avond maaltijd voor Halloween viering? Dan heb ik lekkere Halloween recepten voor je. Zoals deze groen gekleurde en vegetarische pasta om te maken voor Halloween. Deze Groene monster pasta zijn simpelweg tortellini met een rijke groene mascarpone saus met pesto en boerenkool. Voedzaam, lekker en om van te gruwelen!
Pasta met pesto is altijd een goed idee en vrijwel iedereen lust dit wel. (Zie bijvoorbeeld ook dit recept voor een heerlijke variatie.) Speciaal voor Halloween wil ik dit jaar een lekker gruwelijke groene monster pasta maken. En bedacht me dat groene pesto met bijvoorbeeld boerenkool of spinazie ook heel goed combineert met een flinke lepel mascarpone. Het maakt een heerlijk romig geheel van deze pasta en pure comfortfood voor een echte koude herfstavond! En ja, ook met kleine kinderen serveer ik dit gerecht met chilipeper en nootmuskaat. Boerenkool is namelijk wat vlak van smaak en kan heel goed een beetje extra pit gebruiken. Gebruik desnoods iets minder.
Op deze website vind je heel veel lekkere recepten voor Halloween. Zo maken wij elk jaar steevast een van de pompoensoep recepten. De hongerige kleine buikjes kunnen altijd zo lekker smullen van (zelfgemaakte) pizza mummies, deze gruwelijke ‘broodjes met afgehakte vingers’ of onderstaande groene monster pasta natuurlijk. En qua zoete recepten ben je bij mij ook aan het juiste adres. Mijn kids vinden het bijvoorbeeld geweldig om zelf de keuken in te gaan en een van deze 10x Halloween koekjes te gaan maken.
Een simpele pasta om op tafel te zetten tijdens Halloween. Deze Groene Monster Pasta is simpelweg tortellini pasta met pesto en een romige mascarpone saus met boerenkool. Lekker voedzaam, vegetarisch en een heerlijke maaltijd voor een avondje buiten lopen en Trick or Treat!
Dit recept is genoeg voor 4 volwassenen, maar ook voor 6 – 8 kleine kinderen
Voor de pesto saus:
Extra nodig:
Eet smakelijk!
*Voor dit recept gebruik ik diepvries boerenkool in deelblokjes. Deze zijn al fijngesneden en kun je vrijwel het hele jaar door vinden. Je mag natuurlijk ook diepvries spinazie deelblokjes gebruiken. Of ga voor verse boerenkool of spinazie die je zelf helemaal fijn hakt.
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je aan de slag wilt gaan met het maken van deze Groene Monster Pasta voor Halloween
Het perenseizoen begint elk jaar in de herfst dus rond september. Maar naast de conventionele…
Binnenkort is het zover: Halloween! Dit is toch wel een van mijn favoriete feestjes, want dan…
Op zoek naar een lekkere vlezig borrelhapje voor Halloween? Deze krokant gebakken vleermuizen vleugels zijn…
Dit recept is een lekker hartige gerecht dat hoort bij een avondje halloween vieren. Deze…
Bij Halloween denk je al gauw aan zoete snacks en spooky taarten! Maar met deze…
Ga jij een Harry Potter Film Marathon houden? Dan serveer je hier uiteraard ook de…