Deze gevulde champignons met broodkruim zijn echt meesterlijk. Het is een ideale kleine bite voor tijdens een borrel. Je stopt de champignons simpelweg eventjes in de oven en daarna pop je er gerust twee, vier of acht achterover. Ze zijn in ieder geval verslavend lekker!
Afgelopen jaar kwamen deze gevulde champignons ook voorbij tijdens het tijdens de youtube review van de Philips AirFryer XL. Je kunt deze gevulde champignons met broodkruim dus zowel in de oven als in de airfryer bereiden. Mocht je nou echt niet van knoflook houden, dan mag je dit gerust ook achterwege laten. Voor de rest: snack er gerust op los!
Voor nog meer heerlijke snack of amuse recepten: check ook deze homemade crostini met kaas, of maak zelf gevulde arancini met mozzarella met leftover risottorijst! Maar deze Scotch Eggs met gehakt en een kwarteleitje zijn ook een aanrader. Als deze feestelijke amuse recepten kun je een beetje voorbereiden en serveren tijdens een borrel naast de gevulde champignons met broodkruim. Check hier ook een aantal borrelhapjes voor de feestdagen op een rijtje!
Deze gevulde champignons met broodkruim zijn echt meesterlijk. Het is een ideale kleine bite voor tijdens een borrel. Je stopt de champignons simpelweg eventjes in de oven en daarna pop je er gerust twee, vier of acht achterover. Ze zijn in ieder geval verslavend lekker!
(* Tip: gooi de steeltjes van de champignons niet weg, maar maak hier bijvoorbeeld champignonsoep van.)
Extra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
* Tip: gooi de steeltjes van de champignons niet weg, maar maak hier bijvoorbeeld champignonsoep van.
bron foto’s: Beeld 1, Beeld 2.
Als er een recept is dat heel lang op mijn to do lijst stond, dan…
Met het einde van de zomervakanties in zicht is het hoog tijd voor wat #BackToSchool…
We zijn alweer beland bij een van de laatste landen weekmenu van deze zomervakantie. Verblijf…
Vandaag een simpele snack recept waar mijn kinderen dol op zijn! Het bestaat uit slechts…
Dit weekend lopen de temperaturen hoog op! Maar hou jij wel van lekker warm en…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Dan neem ik je elke week mee…
View Comments
Wat een lekker voorgerecht! Ook wel fijn dat het gevulde champignons zonder kaas zijn.
Goed idee, ziet er lekker uit!