Het is volop herfst en dat vieren wij met een pannenkoekentaart met appel en kaneel! Je moet immers wat om te voorkomen dat je de najaarsblues krijgt!
En omdat wij Nederlanders altijd wel in zijn voor pannenkoeken, maak je in een mum van tijd deze pannenkoekentaart met appel voor bij de thee, een feestje, borrel of dessert. Of om gewoon tussendoor te snoepen.
Voor dit recepten kun je zelf pannenkoeken bakken, maar je kunt ook prima kant-en-klare pannenkoeken kopen. Wel zo makkelijk en zeker tijdbesparend. Want als je eenmaal lekkere trek heb, wil je zo snel mogelijk kunnen genieten. Ik spreek uit ervaring. Appel ligt hier eigenlijk standaard in de fruitschaal, dus alleen nog even een romig mengsel kloppen van slagroom en roomkaas en je kunt gaan genieten van een najaars pannenkoekentaart met appel en kaneel.
En voor de liefhebbers hebben we ook dit recept voor een pannenkoekentaart met citroen of deze pannenkoekentaart met chocolade en pistache! Heerlijk fris en zomers! En voor de hartige trek maak je deze Italiaanse Pannenkoekentaart.
PrintExtra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
View Comments