Morgen is het Valentijnsdag! En hoe beter dan jouw geliefde te verrassen met deze schattige mini cheesecakes met frambozen hartjes.
Als je ze vanavond nog de oven in schuift, dan kunnen ze alvast opstijven, en kunnen jullie morgen samen genieten van deze kleine zoete verwennerij!
Dylan en ik doen niet bijzonder veel voor Valentijnsdag. Het is leuk om even stil te staan bij onze relatie en elkaar met iets kleins te verrassen. Maar ik zal niet snel een huis vol bloemen of een privé chef in een luchtballon aantreffen. Maar het is wel leuk om samen in de keuken te staan voor het avondeten of hem te verrassen met een heerlijke zoete Valentijnsdag versnapering. 5 van de 7 x moeten wij ook gewoon werken, dus hebben toch pas s avonds tijd voor elkaar. Daarom maakte ik ook deze mini cheesecakes met frambozen hartjes voor hem. Eenvoudig voor te bereiden en je kunt er lekker de rest van de week nog van smullen. Zo staat er in ieder geval iets heel lekkers op het menu, tijdens onze Valentijnsdag.
Het is ten slotte de gedachte die telt. Voor nog meer (zoete) valentijnsdag inspiratie, check hier onze favoriete recepten voor Valentijnsdag. Succes gegarandeerd!
Extra
Deze mini cheesecakes blijven ongeveer 5 dagen goed. Bewaar wel in een luchtdichte trommel in de koelkast.
Ik hoop dat jouw Valentijn geliefde net zo verrast is met deze mini cheesecakes met frambozen hartjes, als Dylan. Maak er in ieder geval samen een fijne dag van en eet smakelijk!
Groetjes, Betty
(Bron recept: Martha Stewart)
De zomer is de beste tijd van het jaar om volop te genieten van alle…
Uien zijn heel het jaar door verkrijgbaar een soep gemaakt van uien kun je dan…
Deze zomervakantie neem ik je mee naar de andere kant van de wereld! Deze week…
Het is vandaag, 17 Juli 2024 INTERNATIONALE HOT DOG DAY! Nu zijn wij thuis enorme…
Heb jij al wel eens kip katsu curry gegeten? Dat is een bekend gerecht uit…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Met de vakantielanden reeks Weekmenu's ga je…
View Comments
Wat een heerlijke cheesecakjes!
hahaha! dank je!