Gadgets en Keukenapparatuur

Solis Pro 8322 Twist & Mix Blender + WINACTIE

WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Met al mijn goede voornemens van afgelopen maand, juice en pers ik er weer lekker op los. Het fruit voor de sm oothies valt niet meer aan te slepen, dus ook meteen hoog tijd om een nieuwe blender te gaan testen. En dat werd de Solis Pro 8322 Twist & Mix Blender.

Het Zwitserse merk Solis is namelijk bekend om zijn citruspersen, blenders en keukenapparaten. Daarnaast bestaat Betty’s Kitchen deze week ook nog eens 4 jaar en gaan wij ook een Solis Pro Twist & Mix Blender weggeven aan een van jullie! Lees dus gauw verder!

Mix, Chop, Blend & Liquify

De Solis Pro 8322 Twist & Mix Blender heeft maar liefst 4 snelheden, waarmee je uiteenlopende klusjes kunt klaren. De 1.MIX knop wordt gebruikt voor het langzaam mixen van natte en droge etenswaren. Denk aan het kloppen van slagroom of eieren voor een omelet. De 2.CHOP knop wordt gebruikt voor het hakken van noten, groente, en ideaal voor het creëren van pesto’s. In principe hetzelfde werk dan normaliter een foodprocessor voor je zou uitvoeren. Ik hou wel van dit soort ‘ multi purpose’ apparaten! Met name in kleinere keukens is slim combineren vaak een must.

De 3.BLEND knop is uiteraard geschikt voor het maken van smoothies, pureren van fruit, sauzen en dressings. En met de AUTO CLEAN knop en een heel klein beetje sop, maak je de blender ook in een mum van tijd weer schoon na het maken van een smoothie. Handig!

Dan heb je ook nog de 4.LIQUIFY knop is de knop om razendsnel cocktails te maken. Hij maakt namelijk je muntblaadjes helemaal fijn voor die mojito en ‘shaked’  als het ware ook alles door elkaar. Alleen nog even in een glas gieten en een rietjes erbij stoppen!

Daarnaast bevat het apparaat ook een PULSE knop, waarmee je krachtige interval boost als mixer kunt geven. Ideaal voor het crushen van ijsblokjes. Maar ook handig als je de CHOP functie te fijn vind voor het hakken van groente etc.

En voor de liefhebber wordt er ook een citruspers meegeleverd. Deze past precies in de dop, zodat je tijdens het hakken, mixen of blenden, vers geperst sinaasappelsap, citroen of limoen kunt toevoegen. Handig voor het op smaak brengen van je cocktails, of voor het conserveren van bijv. guacamole.  Zoals je kunt zien is dit apparaat dus een kleine alleskunner voor in de keuken!

Eindoordeel Solis Pro 8322 Twist & Mix Blender:

  • Deze blender heeft een krachtige motor (1000 watt) en maar liefst 4 snelheden:
  • Ruime blenderkom met 1.5 L inhoud. Tevens is deze BPA vrij, onbreekbaar en stootvast.
  • Op de motor standaard na, kunnen alle onderdelen, inclusief de blenderkom in de vaatwasser.
  • Het is jammer dat de citruspers niet automatisch werkt. Je zult nog steeds met de hand moeten persen.
  • Let op! Je kunt geen hete vloeistoffen, zoals soep, in dit apparaat gieten.
  • Je kunt enkele minuten hinder hebben van het motorische geluid tijdens het kneden en mengen.

Verkoopinformatie:

  • Solis Pro 8322 Twist & Mix Blender
  • Kleur: RVS/Zwart
  • Motor: 1000 watt.
  • Prijs:  € 199,90  (NU TIJDELIJK € 166,- )
  • o.a. te koop bij de webshop fonQ.nl

En omdat wij zo blij worden van deze Solis Blender, gaan wij ook een van jullie hier heel blij mee maken! Het is immers feest in Betty’s Kitchen en iedereen houdt wel van cadeautjes! Dus doe mee!

WIN: een Solis Pro 8322 Twist & Mix Blender!

Hoe maak je kans? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen te verdienen:

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ” Happy Birthday @bettyskitchen en ik wil die Solis Blender winnen! #BK4YR ”

3) INSTAGRAM:  Like & Repost de foto van deze winactie op een ‘openbaar’ account. Tag vervolgens @bettyskitchenNL in de repost en  plaats de hashtags #BK4YR

4) GOOGLE + :   Like en Share het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met Vrijdag 24 Februari 2017! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland.

Heel veel succes en groetjes van Betty!

******************************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen. De blender is gewonnen door Ruth Treffers!

******************************************************************************

Deze review & winactie zijn tot stand gekomen met behulp producten die beschikbaar zijn gesteld door fonQ.nl . Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Wat een geweldig apparaat lijkt me dit.
    Ik ben altijd vaak in de keuken bezig met van alles en nog wat en hoe fijn zou het zijn als ik niet meer zelf al het zware kneed werk hoef te doen.
    Ben ook reuze benieuwd hoe het zal als ik lekkere sapjes en smooties wil maken
    Ik vind hem echt super mooi en kan hem zeker erg goed gebruiken!

  • Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ik doe graag mee aan met deze winactie

  • Lijkt me een fijn apparaat die niet al te veel ruimte inneemt in onze niet zo grote keuken. Met twee meiden van 3 en 1 jaar die allebei sinds kort niet meer graag hun fruit op eten (serieus, sommige fases zijn bloedirritant) was smoothies maken de oplossing. Alleen de deksel van onze mini blender (waar al niet veel in kan) is kapot dus die kan ik niet meer gebruiken tenzij ik het niet erg vind dat de keuken binnen no time uitziet alsof er een fruitexplosie heeft plaatsgevonden. So, fingers crossed voor deze mooie blunder ?

  • Actie komt net op moment dat mijn blender het heeft begeven . Wat een timing! Gefeliciteerd met de eerste 4 jaar. Jou kennende zullen er nog veel lekkere recepten in de komende jaren volgen. Zeker met een nieuw proefpersoontje onderweg.

  • Ik zou deze blender heel graag willen winnen om het mezelf wat makkelijker te maken in de keuken :) daarom doe ik graag mee met deze winactie!

  • Van harte gefeliciteerd met je 4 kaarthouder bestaan.
    Ik loot graag mee voor deze blender. De mijne heeft niet genoeg power!

    Aqua Clean? Perfect!!!

  • Hoi Betina, gefeliciteerd met het 4-jarig bestaan van Betty's Kitschen! Met nog vele mooie jaren erbij! Ik doe graag mee met deze mooie feestelijke actie met kans op deze prachtige Solis Twist&mix blender. Enthousiast geworden door je duidelijke en eerlijke beoordeling van je over de blender!Van smoothies maken worden mijn dochter en ik heel blij. Voor een heerlijk gezonde start van de dag met een heerlijke smoothie.

  • Dit is geen blender, maar een keukenmachine waar elke keukenprinses heel erg gelukkig van wordt!! Van smorgens vroeg gezond, tot savonds laat genieten van al het lekkers dat je er mee kunt maken. Van intbijtbtot perfect gemaakte borrel! Denk dat wij een dreamteam zouden vormen!

  • Wat een super mooie winactie weer Betina,ik heb wel een blender maar eerlijk gezegd merk ik wel dat hij het minder goed doet ,na jaren intensief gebruik! Hij begint met lekken etc.Graag loot ik dan ook mee,want dit lijkt mij een hele goede blender.Fijne dag vandaag ?? Liefs Marja (scorpio062)

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

3 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

3 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

3 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

3 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago