Op deze Meatless Monday maakte ik gevulde loempias met champignons, kaas en cashewnoten. Een heerlijk vegetarisch gerecht die een doodnormale doordeweekse avond meteen een stuk feestelijker maakt!
Ik dacht altijd dat zelf loempia’s maken heel ingewikkeld is en veel tijd zou kosten, maar dat is dus helemaal niet zo. Deze vegetarische loempias met champignons en gehakt zet je in een mum van tijd op tafel. Dus dat ga ik zeker vaker doen en de succesrecepten zal ik hier met jullie delen. Vorig jaar at ik een vergelijkbaar gerecht in een restaurant en dat was zo lekker dat ik me direct voornam dit ook eens thuis te maken. En dat was met succes dus! Het is die heerlijke combinatie van oude kaas, champignons en cashewnoten die dit gerecht zo bijzonder maken. Je kunt overigens naar eigen wens ingrediënten toevoegen die je nog hebt liggen of gewoon lekker vindt. Deze gevulde loempia’s zijn dus ideaal voor restjes groenten opmaken.
Wist je dat je met filodeeg heerlijke gerechten kunt bereiden? Als je dit recept voor loempias met champignons en kaas een succes vond, dan heb ik nog meer lekkers voor je! Maak eens deze spanakopita (Grieke spinazietaart)! Maar deze samosa’s met papaja en geitenkaas zul je dan ook vast en zeker ook te waarderen! Ben je liefhebber van zoet? Dan zou je ook eens deze tropische strudel met dadels en banaan kunnen maken!
Op deze Meatless Monday maakte ik loempia’s gevuld met champignons, kaas en cashewnoten. Een heerlijk vegetarisch gerecht die een doodnormale doordeweekse avond meteen een stuk feestelijker maakt!
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze vegetarische loempias met champignons en kaas wilt gaan maken!
We gaan weer 'Back To School' dus ik heb fantastische inspiratie voor in de broodtrommel.…
Hoewel een groot deel van het land inmiddels alweer volop aan het werk is, zijn…
Als er een recept is dat heel lang op mijn to do lijst stond, dan…
Met het einde van de zomervakanties in zicht is het hoog tijd voor wat #BackToSchool…
We zijn alweer beland bij een van de laatste landen weekmenu van deze zomervakantie. Verblijf…
Vandaag een simpele snack recept waar mijn kinderen dol op zijn! Het bestaat uit slechts…