Op deze Meatless Monday maakte ik gevulde loempias met champignons, kaas en cashewnoten. Een heerlijk vegetarisch gerecht die een doodnormale doordeweekse avond meteen een stuk feestelijker maakt!
Ik dacht altijd dat zelf loempia’s maken heel ingewikkeld is en veel tijd zou kosten, maar dat is dus helemaal niet zo. Deze vegetarische loempias met champignons en gehakt zet je in een mum van tijd op tafel. Onlangs at ik een vergelijkbaar gerecht in een restaurant en dat was zo lekker dat ik me direct voornam dit ook eens thuis te maken. Het is die heerlijke hartige combinatie van oude kaas, champignons en cashewnoten die dit gerecht zo bijzonder maken. Je kunt overigens naar eigen wens ingrediënten toevoegen die je nog in de groentelade van de koelkast hebt liggen of gewoon lekker vindt.
Wist je dat je met filodeeg heerlijke gerechten kunt bereiden? Als je dit recept voor loempias met champignons en kaas een succes vond, dan heb ik nog meer lekkers voor je! Maak eens deze spanakopita (Grieke spinazietaart)! Maar deze samosa’s met papaja en geitenkaas zul je dan ook vast en zeker ook te waarderen! Deze Marokkaanse Bastilla met kip is ook een echte aanrader! Ben je liefhebber van zoet? Dan zou je ook eens deze tropische strudel met dadels en banaan kunnen maken! En wat dacht je van de bekende ‘baklava’ met pistachenoten of walnoten maken?
Op deze Meatless Monday maakte ik loempia’s gevuld met champignons, kaas en cashewnoten. Een heerlijk vegetarisch gerecht die een doodnormale doordeweekse avond meteen een stuk feestelijker maakt!
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze vegetarische loempias met champignons en kaas wilt gaan maken!
Als er een gerecht is dat wij allemaal wel kennen van de 'afhaalchinees' dan is…
Het is vandaag de 4e donderdag van November en dan wordt in Amerika Thanksgiving gevierd!…
Op zoek naar last-minute Sinterklaas recepten ter inspiratie? Binnenkort is het zover. Sinterklaas is namelijk alweer…
Het is weer een Meatless Monday en daar past deze romige, vegan rode bietencurry met…
Jullie weten dat ik al jaren dol ben op havermout ontbijtjes! Momenteel is er een…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…