Wil je jou geliefde verrassen met een feestelijk taartje tijdens Valentijnsdag? Maak dan deze hartjes cake met frambozen en witte chocolade. Hier ga je zeker weten punten mee scoren tijdens bijvoorbeeld Valentijnsdag of jubileum!
Het is een klein en super schattig taartje voor twee geworden. En hij is werkelijk zo eenvoudig om zelf te maken. De binnenkant is namelijk een roze gekleurd cakeje en de buitenkant top je af met witte chocoladecreme en verse frambozen. Er is geen betere manier om te zeggen: Ik hou van jou!
Als basis voor deze hartjes cake heb ik een standaard recept voor cakebeslag gebruikt. Je hebt niet meer of minder nodig als de standaard cake ingrediënten: bloem, boter, eieren en suiker. Dit beslag heb ik vervolgens roze gekleurd met een paar druppeltjes rode voeding-kleurvloeistof. Mijn hartjes cake is vervolgens geglazuurd met een goddelijke witte chocolade-roomkaas glazuur en vervolgens strooi je er nog wat knalrode frambozen overheen.
Valentijns Tip: serveer er bijvoorbeeld een koel glaasje zoete dessertwijn bij en geef er twee vorkjes bij. Liefde is immers samen je taartje delen. Check hier in ieder geval nog veel meer overheerlijke recepten voor Valentijnsdag!
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchen
Deze roze hartjes cake voor Valentijnsdag wordt afgetopt met witte chocoladeroom en frambozen! Het is een twee persoons recepten om te delen natuurlijk.
Voor de topping:
Extra:
Voor je begint: Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Haal ze hiervoor 30 minuten van tevoren uit de koelkast.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze hartjes cake voor Valentijnsdag wilt gaan maken!
We zijn alweer beland bij een van de laatste landen weekmenu van deze zomervakantie. Verblijf…
Vandaag een simpele snack recept waar mijn kinderen dol op zijn! Het bestaat uit slechts…
Dit weekend lopen de temperaturen hoog op! Maar hou jij wel van lekker warm en…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Dan neem ik je elke week mee…
Kun je deze zomer wel wat verkoeling gebruiken? Of ben je gewoonweg een enorme liefhebber…
De airfryer: dat kekke keukenapparaat dat belooft alles krokant én gezond te maken. Geen geknoei…
View Comments
Zou je voor de Frosting ook alleen chocolade en roomkaas kunnen doen? Of ipv boter kokosbet?
Dat kan zeker. De boter is puur voor de stevigheid van de frosting, dus hij zal een beetje zacht worden. Snel opeten dus ?