Deze maand ontving ik mijn allereerste foodbox ever! En dat werd een doos met Engelse delicatessen van FoodWeLove.
Er zijn verschillende bedrijven in Nederland die maandelijks een box vol lekkernijen samenstellen, en bezorgen deze dan ook bij je thuis. Zo kreeg ik deze maand een cadeautje van mezelf, en liet mij verrassen met een doos vol delicatessen van FoodWeLove.
FoodWeLove is in Oktober 2012 opgericht door Marleen Basart. Deze dame besloot haar hart te volgen en maakt ons nu elke maand blij met een doos vol heerlijkheden. Alle producten zijn puur & eerlijk en hebben een eigen verhaal. Zo ook de mensen met wie zij elke maand de boxen samenstelt: Chefkoks, Kookboekenschrijvers en mensen die gewoon heerlijke producten maken. Elke maand is weer uniek! Doordat de inhoud van de box uiterst geheim blijft, is het elke maand net kerstochtend en kun je niet wachten om de box te openen en alles te bekijken. Het mooiste komt nog: je mag het daarna allemaal nog gaan opeten ook!
Wat zat er in de FoodWeLove Box van Maart 2013 (v.l.n.r.):
Hoe heb ik ervan genoten?
Geen traditionele Fish ‘n Chips maar gewoon mijn eigen variant. Het paardenbloem/distel drankje rook alleen een beetje drop-achtig, en de combinatie werd daardoor wel een beetje vreemd. (Ik denk dat je hier typisch Engels voor moet zijn..) Maar op zichzelf staand is het een vreemd maar lekker drankje.
De fles appel cider viel naar mijn smaak tegen, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik een zoete appel cider drinkster ben. De fles uit deze box is een medium-dry variant, maar drink deze dus gerust al aperitief.
Daarnaast verraste ik mijzelf met een mini-high tea: heerlijke scones van Chris’mum, met mijn eigen gemaakte clotted cream en frambozen jam.
Smaak is persoonlijk, dus het kan zijn dat je iets geleverd krijgt dat volgens jouw smaak niet lekker is.
Bovenstaande box is gemaakt in samenwerking met sterrenchef Chris Naylor van Restaurant Vermeer. Deze foodbox is t/m 20 April 2013 te bestellen op de website van FoodWeLove, en de prijs is vanaf € 24.95 inclusief verzendkosten.
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…