Joehoe! Ik ben halverwege, want de tweede week detoxen is nu ook een feit! En ik moet eerlijk zeggen dat de laatste twee dagen een verademing waren, vergeleken met afgelopen week. Waar ik vorige week bijna het gevoel had dat ik griep kreeg (ja zo beroerd voelde ik mij),  Dit weekend stond ik zonder problemen op uit mijn bed, en was gedurende de dag ook aardig wakker. Zo zie je maar: de aanhouder wint!

Ik merk wel dat mijn spieren een beetje beurs zijn, maar dat is niet zo raar met alle afvalstoffen die zijn vrijgekomen.  Tijd om een beetje te sporten en mijn spieren even door laten kneden met een massage.

Mijn detox-menu van vandaag bestond uit:

  • 1 glas warm water met een halve citroen (uitgeperst)
  • 2 glazen ‘Glass of Fresh’ juice.
  • Geitenyoghurt met frambozen, lijnzaad en pompoen- en zonnebloempitten .
  • tussendoortje: Een kop verse muntthee.
  • Quinoa salade met courgette en paprika (klik hier voor het recept, met of zonder vis).
  • tussendoortje: Een kop champignonsoep met een handje gemengde noten.
  • Rijstwafel met hummus, gegrilde aubergines en Feta Saganaki.
  • Een kop Sleepytime herbal thee.
  • Extra: heel veel water drinken! en uiteraard weer een supplement met psyllium vezels, om de darmen in topvorm te brengen.
Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

‘Dikkertjes’ maken (drie-in-de-pan)

Velen zijn dol op pannenkoekjes of pancakes voor het ontbijt of zelfs de lunch. Maar…

2 dagen ago

20x Asperge recepten

Dit is het seizoen om volop te genieten van het 'Witte Goud'! Dus verzamelde ik…

3 dagen ago

Caribisch Broodje met Kip en Mango

Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen zijn wij in april en mei verwend met…

5 dagen ago

Alfajores – Koekjes met dulche de leche

Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…

1 week ago

Caponata – gestoofde aubergines met olijven

Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…

1 week ago

20x recepten met burrata

Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…

2 weken ago