Vleesliefhebbers, opgelet: Dit mega grote broodje rosbief zit volgestopt met vers gebakken vlees en is een ware explosie in je mond! Alle smaken komen samen heerlijk bij elkaar en zorgen voor een ware feestmaal om met vingers en al op te smikkelen. Dit broodje rosbief is ideaal voor de lunch, of snijd in kleine stukken om te serveren tijdens een borrel.
Voor de verandering heb ik op dit broodje rosbief een vrij ongewone ‘sla-melange’ gebruikt, namelijk met baby boerenkool. De dagen worden immers alweer een stukje kouder. Maar zet het idee van die grote winterse kroppen boerenkool uit je hoofd, want deze versie ziet er uit als sla en is zeer zacht van smaak. Dit broodje rosbief beleg ik met een slamelange van snijbiet, spinazieblad en dus babyboerenkool, maar kun je natuurlijk ook vervangen door andere slasoorten. Check hier nog meer lekkere gezonde recepten met boerenkool.
Rosbief kun je heel eenvoudig zelf thuis maken. Even aanschroeien en in plakjes snijden. Voor het gemak kun je zelfs kant-en-klare plakken rosbief kopen in de supermarkt natuurlijk. Er zat bij mij een mooi stuk rosbief in het Koopeenkoe pakket, dus die ging er lekker op. Hieronder vindt je in ieder geval het recept om lekker zelf je broodje rosbief te maken.
Dit broodje rosbief is ideaal voor de lunch! Top af met baby boerenkool sla, truffelmayonaise en parmezaanse kaas!
(* Je kunt uiteraard ook kant-en-klare rosbief in plakjes kopen, op de vleeswarenafdeling in de supermarkt, sla dan stap 3 over)
Extra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments
Mmmmmm, yummie! Lijkt me heerlijk! Even een vraagje; de truffelmayo, zit er ook echt een truffelsmaak aan? Ze zeggen altijd dat er bijvoorbeeld in truffelolie geen truffel zit, enz...
Benieuwd!
Hi Sigried,
Wij gebruiken de truffelmayonaise van Jean Baton en die bevat echte truffel!
Eet smakelijk!
Zag de post op insta. Ik vind rosbief ontzettend lekker. Een echte traktatie. Dus hier ben ik dan.
Rosbief nooit zelf klaargemaakt dus dat gaat er nu van komen :-D. En→ echte ← truffelmayonaise. Dat wil ook ook wel eend ervaren. Ja en die sndrre ingrediënten. Héérlijk. Baby boerenkool kool wat leuk en ook weer interessant..
met andere worden.:" ik ga fit maken.
Zeer leuk en voor mij op sommige momenten verrassend artikel. ♥♥♥
Hi Jose,
wat leuk om te horen! Bedankt voor je enthousiaste berichten :-)
Heel veel kookplezier en uiteraard eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Ik heb toevallig een pot truffelmayonaise van remia in de kast staan.
Gelijk een recept om het eens uit te proberen.
GOed zo! eet smakelijk Arja
Alle ingrediënten en zeker ook de truffelmayonaise van Jean Bâton, maken het tot een waar feestje in je mond. Deze samenstelling gaat hier nog vaker op tafel komen.
Erg lekker hoor ♥♥♥
Grt. José