Overige

5x Design in de Keuken + WINACTIE

WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – We love design! Via online design shops spotten wij steeds vaker coole gadgets en accessoires voor in huis. En aangezien de eetkamers en keukens ook steeds meer gestyled worden, verzamelde ik 5x design voor in de keuken. Want met een paar inversteringen in tijdloos design, zul je nog jarenlang plezier hebben van deze designer items.  En maken jullie kans op een cadeaubon ter waarde van € 100,= bij Flinders Design, zodat je zelf een prachtig stukje design kunt aanbrengen in je eigen keuken of eetkamer!

5x Design voor in de keuken


1. FERM LIVING Plantenbak

Geef je kruidentuin of kookboeken een prominente plek in de keuken! In deze stoere plantenbak, van gepoedercoate metaal, zet je mooie spulletjes in de spotlight en op zichtbare hoogte. Ook zeer geschikt voor in de woonkamer als barkast, voor je drankflessen of voor een mooie kamerplant. Verkrijgbaar in meerdere kleuren en de FERM LIVING planten bak vanaf € 69,-.


2. FERM LIVING Asymmetric snijplank

Omdat een goede snijplank een absolute must is in elke keuken! Deze asymetrische snijplanken van Ferm Living  zijn er in maar liefst 3 formaten en worden gemaakt van gerookt eikenhout. Maar ze zijn natuurlijk ook prachtig als design decor stuk (voor je instafoto’s) of serveerplateau, dankzij de hoogwaardige afwerking. Dit is een prachtig staaltje design voor in de keuken. De FERM LIVING Asymmetric snijplanken koop je vanaf € 20,-.


3. STRING open keukenrek  metaal

De schoonmaakster is er misschien wat minder blij mee, maar deze open keuken kasten van STRING passen natuurlijk geweldig in een strakke design keuken. Het modulaire systeem komt in verschillende kleuren en materiaal uitvoeringen, dus kun je helemaal naar wens aanpassen. Dankzij de diverse breedtes van planken, kun je de (open) kasten ook zo smal of wandvullend maken als je zelf wilt. Zet er je mooiste keukenspulletjes in, van potten en pannen, tot keukengereedschap en, kookboeken. Er zijn ook enkel vierkante wandrekken van dit merk verkrijgbaar, zodat je ook boven je aanrecht nog bergruimte aan de muur kunt creëren. De prijzen voor STRING elementen zijn vanaf € 47,-.


4. STUDIO DITTE Tegeltjes behang

Een kleine liefde voor  het zogehete ‘Delfts Blauw’ zit ons nou eenmaal in het bloed. En dit mooie tegeltjes behang van Studio Ditte wakkert dat gevoel ook aan. Op het rustig ogende behang wisselen Oud Hollandse blauwe tegeltjes uit de 17eeeuw en Friese witjes elkaar af. Het tijdloze design is niet alleen voor de klassieke keukens, maar komt ook goed tot zijn recht in een ware design keuken. Daarnaast is het behang ook nog eens met water afneembaar, dus die kookspetters veeg je er ook zo af. Dit design behang van STUDIO DITTE kost € 135,-, voor een rol van 48.5 cm breed en 600 cm lang.


5. TOM DIXON stone dienblad

Echte foodies maken maar al te graag foto’s op luxe marmeren ondergronden! Op dat witte marmer komt je eten namelijk zo mooi naar voren. Design merk Tom Dixon heeft blijkbaar ook een hart voor dat mooie marmer en gecombineerd met de huidige ‘goud’ trend, maakt men hier hele mooie producten mee. Van kandelaars, tot (tafel)lampen en dienbladen, waarmee je weer design in de keuken aanbrengt. Het ‘Stone’ dienblad is een plaatje (voor je instafoto’s)  en verdient absoluut een blijvend plekje op de salontafel of eettafel. Deze TOM DIXON Stone dienblad € 90,-  (nu tijdelijk € 76.50!)


Tot zo ver 5x items voor Design in de Keuken. Uiteraard vind je op de website van Flinders Design nog veel meer mooie design items voor in jouw keuken. Denk aan servies, verlichting meubilair en woonaccessoires. En de komende week maak je zelfs kans op een interieur voucher van Flinders Design ter waarde van € 100,= ! Daar kun je vast iets moois mee uitzoeken of vervangen in jouw keuken.


WIN: Flinders Design Interieur voucher van € 100,=

HOE DOE JE MEE?  Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Graag hoor ik wat bij jou thuis dringens aan vervanging toe is. Of welk te gek/cool/mooi design item jij zou willen aanschaffen bij Flinders. 

Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast vind ik het altijd leuk & lief als jullie de berichten over deze winactie ook delen via social media.  Niet verplicht maar wel leuk om mee te doen!

Deze winactie loopt tot en met vrijdag 6 oktober 2017! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland!

Succes en groetjes van Betty

**************************************************************************************************************

Deze winactie is reeds afgelopen. De Flinders cadeaubon is gewonnen door: Annemiek van Druten.

*************************************************************************************************************

Dit artikel betreft een samenwerking met Flinder Design. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Aanstaande maandag gaan we verhuizen naar onze eerste koopwoning, een onwijs leuk appartement vlakbij de stad in een herenhuis. Nu is de keuken gelukkig al gemoderniseerd, maar ik ben al een maand op zoek naar mooie details die de keuken ècht afmaken, aangezien dit mijn favoriete plek in het appartement is. Nu hebben we nog een aantal dingen nodig waaronder een mooie lamp boven de eettafel, en bij Flinders hebben ze precies de lamp die we zieken, de 'It's about Romy Oslo hanglamp', die zou echt perfect staan bij onze mat zwarte stellingkast zodat de keuken een mooi geheel wordt. Ik heb nu al zin om alles in te richten, heerlijk zo'n nieuwe keuken!

  • Hi Bettina,

    Ik wil graag meedoen met deze actie mij nichtje heeft net de sleutel van haar nieuwe huis en al de bovengenoemde dingen maar zeker de asymetrische snijplankenen platenbak zouden perfect passen in de nu nog bijna lege keuken.
    Alvast bedankt,
    Annemiek

  • Betty je komt als geroepen! Voor onze nieuwe keuken wil ik eindelijk eens mooi design servies gaan aanschaffen en die cadeaubon betekent een mooie korting op nieuwe borden enzo.
    Ik doe heel graag mee

  • De plantenbak vind ik heel mooi en deze wil ik graag in huis! Hoe meer groen hoe gezelliger. Van planten kan ik er nooit genoeg van krijgen. #musthave

  • Ik woon sinds juli op mezelf, Maar mis toch nog de gezelligheid en warmte van thuis. Accessoires en lampen die een interieur warm maken zou ik dan gaan aanschaffen. Werd al helemaal hebberig bij het bekijken van de site van flinders :)

  • Heeee,
    De snijplanken zouden enorm van pas komen, in een strak gedesignde keuken, die wordt gedeeld met 7 huisgenoten. Zonde om dan van die plastic afgetakelde snijplankjes van de xenos te hebben staan ?
    Liefs, Eline / Paint with Pen

  • Eind oktober krijgen wij eindelijk een nieuwe keuken -whoopwhoop! We krijgen een extra kast waardoor het loze hoekje waar nu onze prullenbak staat wordt opgevuld. Maar nu moeten we eigenlijk (hoe suf ook)een andere mooiere prullenbak omdat ie meer in t zicht staat. Dus daar zou die cadeaubon goed van pas voor komen

  • Wauw wat een gave actie. Wij wonen nu net een jaartje in ons nieuwe huis. Na de verbouwing is de keuken nog niet helemaal af, maar het einde is bijna in zicht en het resultaat is al heel mooi. Ik zou heel graag de ferm living plantenbak willen winnen. Het zou zo mooi passen bij de stijl van ons huis en keuken! En wat een leuke verrassing voor mn vriend die de hele verbouwing in zn eentje gedaan heeft!

  • Wauw, aan deze actie doe ik héél graag mee. Momenteel ben ik aan het afstuderen en is er helaas geen tijd of geld om te verhuizen. Ik ben niet heel blij met het huis en vooral de plek waar we nu wonen, dus dit zou het perfecte cadeau zijn om meer sfeer in dit huis - en zeker de keuken die totaal niet mijn smaak is - te brengen en me meer thuis te voelen. Een gave lamp voor boven de eettafel zou bijvoorbeeld te gek zijn (de warsaw van it's about Romi is te gek!), in plaats van die walgelijke plafonniere die er standaard hangt. Of iets voor in de keuken zelf, omdat koken tijdens afstuderen een van de weinige manieren om echt te ontspannen is (en je nooit teveel snijplanken kunt hebben).

  • Ja, ik doe graag mee! WIj hebben een hele mooie open keuken, maar het is nog wat kaal... Dus ik zou zeker de plantenbak aanschaffen! Hij gaat sowieso op het verlanglijstje.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago