Het is de Halloween week op de site en vandaag heb ik dan ook een overheerlijke zwarte halloween tulband cake voor jullie op het menu gezet. Durf jij hier je tanden in te zetten?
Volgende week is het mijn verjaardag! En elk jaar bedenk ik weer een nieuwe feestelijke verjaardagstaart. Omdat 31 oktober samenvalt met Halloween is dit dus elk jaar een griezelige maar overheerlijke zoete versnapering! Een een compleet zwarte taart was er eentje die al een paar jaar op mijn verlanglijstje staat! Omdat ik dit donkere kleur het meest associer met donkere chocolade, ontstond zo dit idee voor een triple Halloween tulband cake met chocolade maken. Dat wordt gegarandeerd Death by Chocolate tijdens Halloween! En is het geen plaatje geworden?
Kun jij geen genoegen krijgen van dit griezelige plaatje van de zwarte Halloween tulband cake? Maak dan ook eens een van onze andere Halloween taarten en recepten. Ga bijvoorbeeld voor een spinnenwebtaart met marshmallows. Of een bloederige chocolade cheesecake moet je gasten vast een zeker wat angst in blazen. Maar deze Halloween Millionaire Shortbread is ook een heerlijke traktatie voor jong en oud!
Check hier nog veel meer Halloween recepten om van te smullen!
Ga jij Halloween vieren? Zet dan deze zwarte halloween tulband cake op tafel. Gemaakt met lekker veel chocolade in de cake, een zwarte chocolade drip op de rand en natuurlijk Halloween sprinkels! Dit is een feestelijk en makkelijk cake recept voor bij de koffie of thee!
Zorg er als eerste voor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
De cake kun je gerust 2-3 dagen op het aanrecht bewaren. Dek hem hiervoor wel af met folie of bewaard onder een taartstolp. Hij is daardoor ook eenvoudig voor te bereiden voor je halloween party.
160 graden (145 hete lucht) bakken 75 minuten. 10 minuten in vorm. volledig op het aanrecht.
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je hem wilt koken!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…