Het is bijna weekend en dat vieren we het liefst met een vrij-mi-bo! Zet daarbij eens wat vaker vis op het menu en luid het weekend in met stokbrood en een easypeasy recept voor zalm mousse dip!
Zelfs als je normaal gesproken niet van vis houdt, is deze zalm mousse een heerlijke dip! Het is eigenlijk een fluffy roomkaas spread met zalm en citroen. De bieslook zorgt tevens voor een fris accent. Dit is een topper tijdens de borrel! Dus serveer hem gerust tijdens je feestje of verjaardagen, met crackers of versgebakken stokbrood. Reepjes groente doen het uiteraard ook prima. En ik serveer hem ook als bijgerecht voor groentesoep met brood.
+ SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
Print(* Koop vis met het MSC Keurmerk: deze vis is duurzaam gevangen en er is geen blijvende schade aan het leven in en om de zee toegebracht.)
Extra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
TIP: je kunt de zalm mousse maximaal 24 uur, luchtdicht afgedekt, in de koelkast bewaren.
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…