DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Het is algemeen bekend dat wij in Huize Betty dol zijn op barbecueën! Wij genieten al een paar jaar van onze grote Weber BBQ en vandaag wil ik jullie kennis laten maken met de Weber Q1400. Dit is met recht een heuse ‘Urban’  barbecue en een van jullie kan deze Weber Q1400 zelfs winnen! Ja ja, wij hebben de zomer in onze bol! Maar lees gauw verder waarom je deze barbecue juist wilt hebben! 

Dylan en ik waren amper 2 dagen getrouwd, maar konden het niet laten om naar het fonQ – Weber barbecue event te gaan in Green Village Nieuwegein. Tijdens de Weber Grill Academy maakte wij kennis met een aantal nieuwe producten. En ik wilde met name het verschil proeven tussen het gebruik van houtskool, gas en elektrische barbecues. Spoiler alert: Dat verschil is er niet!

Elektrische Weber Q1400

Deze elektrische barbecue heeft genoeg ruimte voor 4-6 personen. En het mooie is dat je niet hoeft te zeulen met houtskool, briketten of gasflessen. Alleen even een stekker in het stopcontact steken en binnen een paar minuten kun je al beginnen met grillen. Je hoeft dus geen barbecue expert of professionele vuurfluisteraar te zijn om deze elektrische Weber Q1400 barbecue te gebruiken.

De Urban BBQ

Daarnaast is de Weber Q1400 ook nog een heel compact en kun je hem overal mee naartoe nemen. Zet hem eenvoudig op je balkon, neem mee naar een feestje met vrienden en vergeet hem vooral niet voor op de camping. Wat dat betreft is het een zeer fijne barbecue en ook geschikt voor diegenen die in een flat of in de drukke stad wonen. Wij hebben in onze oude appartementencomplex eens geprobeerd te barbecueën met een kleine kogel barbecue en houtskool en dat liep bijna uit op een burenruzie. Maar met deze Weber Q1400 kun je gerust je buren ook uitnodigen hoor.

Perfect grillen

En zelfs de elektrische barbecues van Weber, zijn van hoogstaande kwaliteit. Met de regelknop bedien je warmtespiraal, die ervoor zorgt dat je barbecue in een mum van tijd gelijkmatig op temperatuur komt. Dankzij de deksel blijft de Weber Q1400 ook lekker op temperatuur en de sappen en vetten uit je vlees, vis of kip druipt rechtstreeks in het uitneembare opvangbakje. En dat betekent weer dat je na afloop eenvoudig kunt schoonmaken.

Omdat wij tijdens de Weber Grill Academy 1 groot stuk vlees op 3 verschillende barbecues hebben bereid, weet ik uit eigen hand, dat het totaal niets uitmaakt of je grillt op een houtskool, gas of elektrische barbecue. Sterker nog:  tijdens de steekproef onder 15 personen kwam het vlees van elektrische barbecue als beste uit de test. Maar liefst 13 personen waren overtuigd dat dit vlees wel van een houtskool barbecue afkomstig moest zijn. Maar niets bleek minder waar. Olé!

Verkoop informatie

  • Weber Q1400 – Blauw
  • Vermogen: 2200 Watt
  • Kookoppervlak: 43 x 32 cm
  • Prijs:  € 329,99   (NU TIJDELIJK € 269,- )
  • o.a. te koop bij de webshop van fonQ.nl

Meer excuses om deze zomer aan de elektrische barbecue te gaan, kan ik jullie niet geven. Maar ik kan wel één van jullie blij maken met een eigen Weber Q1400 barbecue, in de kleur Blauw! Met dank aan fonQ.nl !

Daarnaast zijn het momenteel de BBQ dagen op de website van fonQ.nl en vind je vele barbecue (accessoires) met kortingen tot 50%! Dit is je kans voor last-minute shoppen voor de zomer.


WINACTIE:  Weber Q1400 barbecue:

Hoe maak je kans? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen te verdienen:

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen ik wil die #weberQ1400 winnen! #WeberWinactie @fonq  ”

3) INSTAGRAM:  Like & Repost de foto van deze winactie op een ‘openbaar’ account. Tag vervolgens @bettyskitchenNL en fonQnl  in de repost en  plaats de hashtags #WeberQ1400 en #WeberWinactie

4) GOOGLE + :   Like en Share het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met Vrijdag 24 juni 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland.

Heel veel succes en groetjes van Betty

**************************************************************************************************

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De Weber Q1400 barbecue is gewonnen door: Viv (Schobben) !

**************************************************************************************************

(Bron foto’s: Rooftop Party 1, Rooftop Party 2)

Dit artikel betreft een samenwerking met fonQ.nl . Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Ik ben wel heel erg benieuwd om zelf dat verschil uit te gaan proberen. Wij zijn inmiddels in het bezit van verschillende Weber Bbq's (2 houtskool en een gas). De electrische lijkt mij ook wel handig. Zeker omdat iedereen hier in huis erg graag vlees, vis en groenten van de bbq eet. Zelfs gebakken fruit als nagerecht is hier favoriet.

  • OMG deze wil ik heel graag! Staat hoog op ons wensenlijstje en zou echt een aanwinst zijn voor een heerlijke zomer. Genieten met een hoofdletter G! Het lijkt ons ook zo ontzettend handig en deze review maakt dat vermoeden (en verlangen <3 ) alleen maar sterker! Echt een prachtexemplaar en hopelijk mogen wij er optimaal gebruik van maken. We zullen 'm met alle liefde verwelkomen in ons huishouden en met heel veel plezier gebruiken!

    Ik ga (bijna) alle extra stapjes volgen...ben al op weg haha...voor de extra kansen ;-)

  • Wat een plaatje, deze wil ik wel heel graag winnen!!! Fingers crossed en we gaan ervoor..vol verwachting! :-)

  • Ha, dat lijkt me geweldig, kunnen we eindelijk afscheid nemen van dat kleine, krakkemikkige bbq ding dat doet alsof het een echte bbq is! Met ons gezin van 6 personen kunnen we dan deze zomer weer lekker barbecueen!

  • TE GEK en dit keukenprinsesje waagt graag een kansje, niets zo leuk als in de zomer buiten kokkerellen, wat een geweldige BBQ !!!
    Ik like en deel op facebook, op twitter volg ik al en zal ik nog tweeten.
    duim duim duim, fijn weekend en zonnige groetjes van Riekie

  • ?? erg leuke win-actie! Wil hem graag winnen om mijn kolenbbqman te overtuigen dat electrisch bbqen net zo lekker is als op kolen!

  • Nou voor deze bbq heb ik het wel over; heb alles waar mogelijk geliked en geshared hoor (maar al had ik je natuurlijk overal al volgend staan ;) ) Wat een leuk compact ding....die grote gevallen zijn zon gedoe en dat houdt me altijd nogal tegen maar met deze hebben we er zeker in :P Nu nog wat zonneschijn en we zijn vertrokken!

  • Lijkt me ontzettend leuk om deze te winnen: ik zal beslist mijn Indische sateh erop bereiden en testen of het verschil met houtskool wordt opgemerkt!

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago