Overige

Vers van de Pers #6


Ondertussen zweet ik hier van de hitte bijna van mijn bureaustoel af, maar ik moet en zal weer een aantal leuke, lekkere en coole nieuwe items voor jullie op een rijtje zetten hoor. Het is immers volop zomer en deze musthaves mogen dan ook niet ontbreken! Check deze zomerse editie van Vers Van De Pers:

Spelt Pasta van Grand Italia

Ben je, net als ik, dol op spelt producten? Dan kun je nu ook je hart ophalen bij spelt pasta producten van Grand Italia. Let op: dit graan is niet glutenvrij, maar wel een welkome afwisseling op de traditionele pasta’s. Spelt pasta is een 100% volkoren pasta met een nootachtige smaak en een stevige bite, verkrijgbaar in een ‘Penne’ en ‘Spaghetti’ uitvoering. Zo kun je nog een beetje varieren met zomerse pasta recepten.

De spelt pasta van Grand Italia is vanaf heden te koop bij o.a. Jumbo, Deen en Coop. Prijzen zijn vanaf € 1.19. Ga voor meer informatie naar de website van Granditalia.nl .


Taste of Brittish Isles van Marks & Spencer

Je hoeft niet meer af te reizen naar Londen voor Britse Pastries, Sausages, Crisps, Fudge, Cider, Sweets & Tarts. Marks & Spencer haalt namelijk de Engelse keuken naar Nederland! De nieuwe etenswaren en drankjes staan goed tijdens een picknick, barbeque, bankhangen, voor onderweg, en bovenal om gewoon van te genieten op zijn Brits.  Een aanrader voor een ieder die van typisch Engelse producten houdt, of misschien wel een leuk idee voor iemand die juist heimwee heeft naar de U.K.

De ‘Taste of Brittish Isles’ producten koop je in de Marks & Spencer Flagship Store in Den Haag of in de winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam. 


Fruitkoekjes van Jules Destrooper

De West-Vlaamse koekjesbakker Jules Destrooper staat bekend om zijn knapperige biscuits. En nu is er ook een serie fruitkoekjes verkrijgbaar.  Flinterdunne krokante koekjes in de smaken: Appel, framboos en sinaasappel. Het mooie aan deze koekjes is dat er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen worden gebruikt. En ze zijn gewoon heerlijk knapperig en zitten vol van (fruit)smaak. De stukjes fruit zie je zelfs nog zitten in het deeg.

De Fruitkoekjes van Jules Destrooper vind je momenteel bij ruim 400 winkels van Albert Heijn.  Prijzen zijn vanaf € 1.69 . Alle koekjes zijn ook te bestellen via de Webshop van Jules Destrooper


Rhubarb & Rose collectie van Molton Brown

Nu kun je zowel binnen als  buiten het seizoen genieten van rabarber! Molton Brown is een Engels merk dat luxe bath & body producten ontwikkeld. Met de komst van de nieuwe Rhubarb & Rose collectie stapt iedereen als een vrolijke roze stengel zijn/haar badkamer uit. De rabarber is afkomstig uit de ‘rabarber driehoek’ , een gebied in West Yorkshire, dat sinds begin 20ste eeuw bekend staat om haar rabarber oogst.

Er zijn maar liefst 5 producten te verkrijgen in de Rhubarb & Rose collectie:

  • Rhubarb & Rose Bath & Shower Gel –  Flacon 300 ml € 22,=
  • Rhubart & Rose Body Lotion –  Flacon 300 ml € 31,=
  • Rhubarb & Rose Replenishing Hand Cream –  Tube 40 ml € 12,=
  • Rhubarb & Rose Hand Lotion –  Pompflacon 300 ml € 23,=
  • Rhubarb & Rose Fine Liquid Hand Wash –  Pompflacon 300 ml  € 19,=

De complete Rhubarb & Rose collectie is verkrijgbaar via de webshop van Molton Brown of bij geselecteerde adressen in Nederland. 


Mathijs MaaltijdBox

En tot slot… Weet je niet meer wat je moet koken in deze hitte? Maak het jezelf dan gemakkelijk en bestel een smaakvolle, gezonde en biologische Mathijs Maaltijdbox! Mathijs bedenkt een 3-daags menu voor je, doet uiteraard alle boodschappen en levert daarna een complete maaltijdbox bij je af. Het enige dat jij hoeft te doen is het recept volgen en binnen een half uur aan tafel gaan. Zo makkelijk. En wij hebben hem geproefd: De recepten zijn ook nog eens heeeeerlijk! Inclusief smaakcombinaties waar ik zelf nooit op zou zijn gekomen. Echt een verrassing dus.  Let op: met het bestellen van de Mathijs Maaltijdbox ontvang je een doorlopend abbonnement. Je kunt deze tussendoor natuurlijk wel pauzeren indien je op vakantie o.i.d. gaat.

De Mathijs Maaltijdbox is te bestellen vanaf 2 personen. Er is ook een familiebox beschikbaar. Elke box bevat 3 maaltijden en worden compleet met ingredienten en receptenkaart thuis afgeleverd. Kosten zijn vanaf €39.- per box en aflevering vind plaats op maandag avond.Ga voor meer informatie naar de website van Mathijs Maaltijdbox.


Zo, dit was weer een portie culinaire inspiratie. Mocht je een van de producten (inmiddels) zelf aangeschaft of uitgeprobeerd hebben, dan hoor ik graag wat je er van vind!

Dit artikel bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

4 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

5 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

6 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

7 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago