Hebben jullie ook zo’n zin in de Paasdagen? Wij wel want de komende weken staat de site ook in het teken van pasen recepten. En deze frisse paas tulband met citroen stond al een poosje op mijn to-do lijstje.
Bij het voorjaar horen immer lekkere frisse recepten met veel kleur! Dus bedacht ik om een groene cake te maken, zo fel als gras! En omdat je tijdens Pasen natuurlijk niet zonder chocolade eitjes kunt, ontstond zo het idee voor deze grasgroen Paas tulband met citroen en chocolade dragee eitjes!
Behalve deze vrolijk gekleurde Paas tulband met citroen en dragee eitjes, hebben wij natuurlijk nog veel meer recepten voor Pasen in petto voor je. Wat dacht je van een chocolade paascake met banaan? Deze filodeegtaartjes voor de paasbrunch. Of maak zelf deze grote gevulde paas eieren met chocolade mousse. Hier vind je in ieder geval nog veel meer taartrecepten voor Pasen.
En ga je liever voor hartige recepten? Check dan hier een hele hoop paasrecepten met eieren! Dat worden vrolijke Paasdagen!
Zet tijdens Pasen een feestelijke taart op tafel! Deze Paas Tulband met citroen en dragee eitjes is een verwijzing naar de lente, groen gras en verstopte paaseieren.
Belangrijk: zorg ervoor dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn. Haal ze hiervoor 30 minuten van tevoren uit de koelkast.
Voor de tulband cake:
(Tip *: Je kunt ook 290 gram normale bloem + 1 eetlepel bakpoeder gebruiken. Zie mijn tips voor cakebeslag maken)
Topping:
Fijne paasdagen!
Groetjes, Betty
Heb je een klein smal glaasje of kommetje, stop deze dan ondersteboven in de ‘schacht’ van de tulband, na stap 5. Dit vormt meteen een verhoogd plateau om wat extra grote dragee eitjes op de dragen en dus een ‘dichte’ bovenkant te maken zoals ik op de foto heb gedaan.
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze paas tulband met citroen wilt maken!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…