Ziet deze hartige tarte tatin met tomaat, sjalotjes en geitenkaas-avocado-crème er niet uit als een plaatje? Dit gerecht is makkelijker te bereiden dat het lijkt. Binnen no-time kun je dit op tafel toveren, leuk voor als je gasten hebt! Of gewoon om jezelf te verwennen natuurlijk 😉
Een tarte tatin kun je zowel zoet als hartig bereiden, bijvoorbeeld met fruit (zoals appels of abrikozen) of groenten zoals deze variant. Tarte tatin betekent eigenlijk ‘taart op z’n kop’. In de bakvorm begin je dan ook met de topping en eindig je met de bodem. Dit natuurlijk in tegenstelling tot een klassieke hartige taart waarbij je start met de bodem en vervolgens de vulling toevoegt in de vorm.
Ben je (net als ik) dol op hartige tarte tatin of andere hartige taarten? Eerder deelden we op Betty’s Kitchen ook deze Hartige taart met groene groenten en Tarte Tatin met rabarber en rode biet. Het uitproberen waard!
PrintVoor de geitenkaas-avocado-crème:
Eet smakelijk!
Liefs, Nanda
Met het einde van de zomervakanties in zicht is het hoog tijd voor wat #BackToSchool…
We zijn alweer beland bij een van de laatste landen weekmenu van deze zomervakantie. Verblijf…
Vandaag een simpele snack recept waar mijn kinderen dol op zijn! Het bestaat uit slechts…
Dit weekend lopen de temperaturen hoog op! Maar hou jij wel van lekker warm en…
Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Dan neem ik je elke week mee…
Kun je deze zomer wel wat verkoeling gebruiken? Of ben je gewoonweg een enorme liefhebber…