Hoe vrolijk zien deze groentepakketjes met bladerdeeg uit de oven er uit? Voor de vulling was het nog lastig kiezen. Want zal ik ze met asperge en zalm maken of vegetarisch met tomaten en olijven? Het leek mij namelijk allebei superlekker dus je krijgt gewoon alle twee de recepten van mij.
Aan jou de keuze of je ook allebei de varianten wilt maken of een van de twee. Of misschien voeg je nog wel restjes andere groenten toe die je hebt liggen in de koelkast? Ga je voor bijvoorbeeld champignons, bosuitje, courgette of aubergine. Maar een beetje sla of spinazie past er ook heel goed in deze groentepakketjes met bladerdeeg. Op deze manier pak je ongemerkt toch weer wat extra groenten mee. De mogelijkheden zijn eindeloos dus maak er zeker wat lekkers van!
Wij zijn grote fan van diepvries bladerdeeg. Altijd op voorraad en binnen 20 minuten zet je de lekkerste hapjes op tafel. Naast onderstaande groentepakketjes van bladerdeeg kun je er nog veel meer lekkers van maken! Betty maakte bijvoorbeeld eerder deze Pigs in a blanket een soort mini worstenbroodjes voor het ontbijt of lunch! Maar deze vegetarische Biet Wellington is ook een aanrader! En wat dacht je van heerlijke hartige taarten maken met bladerdeeg? Deze hartige taart met vis is een traditionele Britse Fish Pie en deze pompoen quiche met spinazie is weer geliefd bij de vegetariërs! In de decembermaand wil jij vast deze hartige banketletter met gehakt op tafel zetten! Daar wordt zelfs Sinterklaas nog jaloers op!
Hoe vrolijk zien deze groentepakketjes met bladerdeeg uit de oven er uit? Voor de vulling was het nog lastig kiezen. Want zal ik ze met asperge en zalm maken of vegetarisch met tomaten en olijven? Het leek mij namelijk allebei superlekker dus je krijgt gewoon alle twee de recepten van mij.
Benodigdheden:
Eet smakelijk.
Liefs, Nanda
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze twee verschillende groentepakketjes van bladerdeeg wilt gaan maken.
Velen zijn dol op pannenkoekjes of pancakes voor het ontbijt of zelfs de lunch. Maar…
Dit is het seizoen om volop te genieten van het 'Witte Goud'! Dus verzamelde ik…
Hoewel de zomer officieel nog moet beginnen zijn wij in april en mei verwend met…
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…