Vandaag kwam deze heerlijk geurende, romige gevulde portobello met parelcouscous en spinazie uit mijn oven. Volgens mij echt een gerecht dat weer bewijst dat vegetarisch eten absoluut niet saai of eentonig hoeft te zijn… Zet jij hem ook op het menu voor vanavond?
Bij mijn recept van de parelcouscous salade met pistachenootjes en sinaasappel bekende ik dat ik daarvoor eigenlijk nog nooit parelcouscous had gegeten. Nou, ik heb sinds toen dus even een inhaalslag gemaakt hoor. Zo verwerk ik het in een salade, als pasta met een tomatensaus of bijvoorbeeld met een woksausje. Heel gevarieerd in te zetten dus! En als vulling voor deze gevulde portobello is het ook heerlijk! Heb jij al wel eens parelcouscous gegeten?
Als je nu geen parelcouscous kunt vinden in jouw supermarkt, of als je er gewoon niet zo van houdt, kun je het in dit recept met gevulde portobello ook vervangen door voorgekookte quinoa. Maar risotto zou hier bijvoorbeeld ook heel goed bij passen. Check hier heerlijke risotto variatie recepten om je gevulde portobello ook mee te vullen.
PrintEet smakelijk!
Liefs, Nanda
Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…
Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…
Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…
De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…
Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…
Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…