Krijgen jullie al genoeg van deze zomer met tapas recepten? Kan het me niet voorstellen want het is zo lekker! Neem nu deze gemarineerde champignons met witte wijn, zo ga je vanavond genieten van een mini vakantie met je eigen homemade tapas!
Bij tapas is de gouden regel: hoe simpeler hoe beter. Deze gemarineerde champignons zijn een eenvoudig maar smaakvol tapas hapje. Eenvoudig voor te bereiden en kunnen zowel warm als koud gegeten worden. En het is een bijzondere ervaring om je champignons op deze manier te bereiden. Prik jij vanavond ook een vorkje mee?
Deze weken staan natuurlijk centraal met tapas recepten om je de zomer mee door te laten komen. Maar naast deze gemarineerde champignons tapas kun je ook genieten van 3x gevulde dadels, of ga voor patatas bravas! Deze empenadas met chorizo zijn ook een aanrader! Zo zie je maar: tapas eten is veelzijdig en lekker!
Zet deze overheerlijke gemarineerde champginons tapas op tafel. De champginons bak je met sjalot en uit en breng heerlijk op smaak met peterselie en gerookt paprikapoeder. Even laten marineren in witte wijn of citroen en genieten!
Buen Apetito!
Groetjes, Betty
Wil je liever geen wijn gebruiken in het recept? Dan kun je ook het sap van halve citroen toevoegen.
Bewaar onderstaande foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je hem wilt koken!
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
'Baked Feta' was een ware hit op social media de afgelopen jaren. En het leent…
View Comments