Krijgen jullie al genoeg van deze zomer met tapas recepten? Kan het me niet voorstellen want het is zo lekker! Neem nu deze gemarineerde champignons met witte wijn, zo ga je vanavond genieten van een mini vakantie met je eigen homemade tapas!
Bij tapas is de gouden regel: hoe simpeler hoe beter. Deze gemarineerde champignons zijn een eenvoudig maar smaakvol tapas hapje. Eenvoudig voor te bereiden en kunnen zowel warm als koud gegeten worden. En het is een bijzondere ervaring om je champignons op deze manier te bereiden. Prik jij vanavond ook een vorkje mee?
Deze weken staan natuurlijk centraal met tapas recepten om je de zomer mee door te laten komen. Maar naast deze gemarineerde champignons tapas kun je ook genieten van 3x gevulde dadels, of ga voor patatas bravas! Deze empenadas met chorizo zijn ook een aanrader! Zo zie je maar: tapas eten is veelzijdig en lekker!
Zet deze overheerlijke gemarineerde champginons tapas op tafel. De champginons bak je met sjalot en uit en breng heerlijk op smaak met peterselie en gerookt paprikapoeder. Even laten marineren in witte wijn of citroen en genieten!
Buen Apetito!
Groetjes, Betty
Wil je liever geen wijn gebruiken in het recept? Dan kun je ook het sap van halve citroen toevoegen.
Bewaar onderstaande foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je hem wilt koken!
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…
Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…
Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…
Thailand staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke Thaise Curry gerechten. Van rood, groen tot geel…
View Comments