Recepten algemeen

5x meest bekeken recepten in Januari

Na de feestmaand in December, begon iedereen dit jaar met gezonde voornemens.  De gezonde recepten en detox kuren waren niet aan te slepen, en dat bleek ook wel uit de best bekeken posts van Januari. Hieronder een overzicht van de 5x meest bekeken recepten in Januari.

5. 28 dagen Detox

Niet zo vreemd, want aan het begin van een nieuw jaar legt iedereen de focus op goede voornemens. En niet alleen ik ging aan de detox in Januari, maar ook vele anderen. Deze post bevat meerdere detox dagboeken en eettips en is daardoor heel populair geweest in Januari.


4. Rode bietjes salade met feta

Een van mijn favoriete lunchgerechten en blijkbaar ook favoriet bij jullie. Zelfs op het werk kun je vaak nog wel een potje rode bietjes of een bakje met feta kwijt. En de rauwkost neem je dan gewoon vers vanuit huis mee. Niet voor niets op nummer 4.


3. Blini’s met gerookte zalm

Vorige maand stonden deze kleine pannenkoekjes van boekweitmeel nog op nummer 1. En ook in dit nieuw jaar nog steeds enorm favoriet! Een goede manier om deze week vis te eten, en ook heerlijk als borrel hapje.


2. 7x gezonde recepten

Begin januari maakte ik al een overzicht van 7 gezonde recepten van deze site. Puur omdat jullie dit wel konden gebruiken met alle goede voornemens. Want gezond eten kan natuurlijk heel lekker zijn. Niet voor niets op nummer 2.


1. En op nummer 1, Low Carb brood

En hoe had het ook anders gekund. Het hoogtepunt van Januari was een glutenvrij en tarwevrije versie van een sneetje brood: Low Carb brood gemaakt van amandelmeel en lijnzaad. Heerlijk gezond alternatief voor je weekend broodjes en ook nog een heel vriendelijk voor je buik.  Dit is mijn favoriet en blijkbaar ook van jullie.

 Groetjes, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago