Categories: Overige

Jip en Jij (gezond en glutenvrij) + WINACTIE

Volgende week bestaat Betty’s Kitchen 1 jaar!!  Hiep Hiep Hoera!  Dat moet natuurlijk gevierd worden, dus komen er maar liefst 3 verschillende winacties voorbij.  De winactie van vandaag staat in het teken van gezond(er) eten.

Dat ik steeds beter mijn best doe om er een gezonde levensstijl op na te houden, dat is jullie ongetwijfeld niet ontgaan. Naast regelmatig bewegen, is gezond(er) eten ook cruciaal om jezelf gezond, gelukkig en fit te voelen. Daar geloof ik heilig in. En daarom vervang ik ook steeds vaker mijn reguliere eten door gezondere alternatieven.

Jip en Jij is een initatief van de zusjes Amande en Janneke  Koeman. Deze ‘foodsisters’ houden zich bezig met gezonde en verantwoorde alternatieven op onze dagelijkse boodschappen. Producten met eerlijke, pure en biologische ingrediënten. Zij houden zoveel mogelijk rekening met glutenvrij, koolhydraatarm, vezelvrij, eiwitrijk, geen geraffineerde suikers, maar juist wel met toegevoegde superfoods! Hun producten bieden je gezonde alternatieven voor bij het ontbijt, de lunch, diner, maar ook voor tussendoor. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Diverse granola’s en muesli’s gemaakt van vezelrijke producten en superfoods.
  • Koolhydraatarme crackers of toasts, ideaal voor tijdens de lunch (heerlijk met wat geprakte avocado).
  • S’avonds eet je veel groenten met bijvoorbeeld een speciale pasta die glutenvrij maar vezelrijk is. Of een aangepaste rijst of pizzabodem mix gemaakt van kikkererwten.
  • En voor de lekker trek of tussendoortjes neem je bijvoorbeeld een gezonde notenmix of chocolade-sojaboontjes mee in je handtas. Of wat dacht je van een  Skinny Chocolate-Chip Cookies? Of Slim Chips ?

Snoepen wordt nu in een keer een stuk gezonder! En zo hoef je dus echt geen maaltijden over te slaan, of te beknibbelen op jouw favoriete pasta gerecht. Met de producten van Jip en Jij wordt het een stuk gemakkelijker om je aan een gezonder eetpatroon te blijven houden.  Dit is dus geen dieet! maar een gezonde lifestyle.

Al deze producten zijn te bestellen via de webshop van Jip en Jij. Daarnaast heeft Jip en Jij ook een goodiebag samengesteld, om heel eenvoudig kennis te maken met hun producten. En hier mag ik er ook 1 van weggeven. De inhoud van de goodiebag is:

  • Superfood Muesli – Granola, gemaakt van o.a. quinoa, sesamzaadjes, gepofte amarant, zonnebloempitten, pompoenpitten en lijnzaad. Ideaal als ontbijt.
  • Cherry berry notenmix – Tussendoortje gemaakt van o.a sojabonen, cashewnoten, amandelen, rozijnen en Incaberries.
  • Bio Kaas crackers – gemaakt van o.a. lupinemeel, tarwemeel, lijnzaad en roggebloem.
  • 0% pasta – een glutenvrije pasta gemaakt van konjacbloem. Zo kun jij s’avonds verantwoord pasta eten.

 

Hoe kun jij kans maken op deze Goodie Bag van Jip en Jij?

1) Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een e-mailadres te vermelden in de daarvoor bestemde box, anders kan ik geen contact opnemen.

2) Voor een extra winkans: Zorg dat je de Facebook pagina liked van Betty’s Kitchen. Share vervolgends het Facebook bericht over deze winactie met al jouw vrienden!  (Ben je reeds een ‘liker’ dan alleen nog het berichtje ‘sharen’ om mee te doen)

3) Voor een extra winkans: Volg Betty’s Kitchen op Twitter (@bettyskitchen) en plaats daarbij de volgende Tweet:    ”  Ik doe mee met de winactie van @bettyskitchen en maak  kans op een goodiebag van #jipenjij !  ”

Deze winactie loopt tot en met maandag  10 februari 2014!  De winnaar wordt op dinsdag 11 februari bekend gemaakt.

Groetjes, Betty

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

 

**************************************

Deze winactie is reeds afgelopen!

de “Goodiebag van Jip en Jij is gewonnen door:  Kirsten Piepers !

**************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago