Persoonlijk

WIN: Tafelzuren van Kesbeke

Hiep Hiep Hoera! Deze dame is vandaag dan echt jarig! Maar in plaats van een kaarsje in een muffin of puntje taart, zijn het dit jaar toch echt de zure bommen met slagroom! Vandaag dus een ludieke winactie met echte Hollandse tafelzuren van Kesbeke!

Pimp je gerecht met tafelzuren en pickles

Of je nu dol bent op pickles bij je burger, een zuurtje zoekt voor door je salade, of een garnituur voor bij je steak tartare, met de Hollandse Tafezuren van Kesbeke voeg je altijd iets speciaals toe aan je maaltijd. Nu deze zwangere dame geregeld trek heeft in zure bommen en zilveruitjes, en Directeur Oos Kesbeke daar heel hard om moest lachen, heb ik een tas met fijne ‘zuurtjes’ meegekregen om te verloten aan jullie. Ik wordt zelf ook altijd zo blij van groenten wecken, zuren, zouten etc, om daarmee hun levensduur te kunnen verlengen. En het zijn gewoonweg ook heerlijke smaakmakers voor al je gerechten. Dus bij deze ook een pakket met mooie favorieten van Betty en daar zit dan natuurlijk ook zo’n grote pot zure bommen bij, om een andere zwangere dame blij mee te maken 🙂

WIN: Tafelzuren van Kesbeke

Hoe doe je mee? Laat onderaan deze pagina een reactie achter en vertel ons welk ‘zuurtje’ jij het liefst laat terugkomen in je gerechten. En dat hoeft er niet eens eentje van Kesbeke te zijn, ik ben gewoon benieuwd naar jullie favoriete smaakmakers.

Daarnaast kun je ook extra win kansen verdienen via Social Media:

  • Like het Facebook bericht van deze winactie en tag in de comments die ene zwangere vriendin van je 🙂
  • Like het Instagram bericht van deze winactie en tag in de comments die ene zwangere vriendin van je 🙂
  • Retweet het Twitter bericht over de winactie en typ erbij: Ja die wil ik!

BELANGRIJK: alle winacties van deze feestweek lopen tot vrijdag 8 november 2019! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld per email. En de prijzen worden enkel verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

********************************************

Deze winactie is reeds afgesloten. Het pakket is gewonnen door Shanam vanhoof.

*******************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • De amsterdamse uitjes in stoofvlees, zoals hachee en dergelijke. Héérlijk. (en af en toe een zure haring, dat gaat er ook wel in)

  • Mijn moeder maakt werkelijk de lekkerste andijviestamppot van de wereld met een vleugje azijn erin. Echt zo lekker om, na de spekjes geproefd te hebben, daarna als “afdronk” het zuur te hebben, net wijn......
    Doet mij er aan denken om weer eens bij mijn ouders te gaan eten ;-)

    • Hollandse cocktail mix en de Amsterdamse äugurken van kesbeke, de lege potten gebruik ik voor mijn stekjes en zomers buiten met kaarsjes erin. Ze vorm is zo leuk! Op de peuterspeelzaal willen ze hebben om met kerst van het gekleurde papier erop te plakken. Het is win win.

  • Nou, ik ben dol op augurken van kesbeke, ik eet ze overal bij. Neem ze zelfs mee naar t werk voor bij de lunch. Ik hou van de knapperige fris zure bite, van de heerlijke augurken. Ik eet ze zelfs in kleine stukjes door de pasta saus voor de macaroni. Heerlijk!!

  • Wauw wat een leuke winactie weer! En nu echt gefeliciteerd he 😘 mijn favo zuurtje is vooral pickels🤤 lekker onder de stamppot maar ook heerlijk in bijvoorbeeld stoofvlees of een ander stoofpotje! 👍🍀👍🍀 Duimen maar

  • Nee, ik ben niet zwanger, maar met 4 pubers is dat maar goed ook ;-)
    Wel ben ik dol op zuurjtes, piccalilly is een persoonlijke favoriet en mijn maaltijd (pasta)salade is niet compleet zonder lekkere stukjes zoetzure augurk! Maar ik zou het geweldig vinden om eens te proberen wat ik met andere zuurtjes kan doen!

  • Ik vind het heerlijk om een flinke schep piccalilly bij mijn spruitjes te eten😬 En ook ,beetje ouderwets; augurk met ham of salami 😋😋

  • PROFICIAT,HIEIPHIEPHOURA een hele fijne dag en geniet van je zure bom met slagroom haha!Ik vindt het heerlijk door de Limburgse koude schotel,die ik vaker zelf maak!Wel op mijn manier,maar toch met lekkere zure augurken en zuren uitjes!En om zomaar van te genieten!

  • 😍🍷🥒Dag @bettyskitchennl 🥒🍷😍!
    .
    Waw! Wat een coole prijs! Niet schrikken, maar ik hou tweemaal per maand een borrelvrijdag en daarin spelen 🥒augurkjes en zure borrelhapjes🥒 de hoofdrol! Zalige prijs dus, ik kreeg er spontaan een zuurzoete glimlach van 😄 Ik tag borrelmaatjes @bobobrw en @papsiepupsie en schreef een leuk augurkengedichtje want zurig borrelen is onze favo bezigheid en met deze toppers erbij wordt het dubbel feest... hoop dat je het ook leuk vindt!❤️🧡💛
    .
    Borrelen is reuzefijn
    elke vrijdag een festijn ⭐️
    We houden vn augurkjes kraken,
    omdat ze zo heerlijk smaken 🥒
    pickles kunnen er ook wel in,
    die zijn altijd naar ons’ zin 🔥
    Lekker pittig, vol met smaak
    @kesbeke is altijd raak 🎯
    Want als ie van bij @kesbeke komt,
    komt ‘t water me al i/d mond❤️
    Met wat vrienden zitten chillen,
    dat zou ik nu wel es willen ⭐️
    Betty, laat me lachen van geluk
    zo kan m’n dagje nt meer stuk 💋
    #apero #borreltijd #vrienden #happytogether

  • Gefeliciteerd met je verjaardag !! Ben gek op zuurtjes. Ik ben helemaal dol op de augurken ! Ze zijn heerlijk door de salade, op een ham kaas sandwich of bij vis en vlees , maar ook als u naar iets zuur verlangt bij de boerenkool , het is een gezond hapje voor tussendoor :) Super leuk om zo'n pakket te winnen, ik ga duimen :)

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

4 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

5 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

6 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

7 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago