Kookboeken

WIN: Borreltijd kookboek + borrel plank

Deze week is het zeker feest! Morgen is deze dame jarig dus worden er maar liefst 5 leuke winacties gehouden! En omdat een goed feestje niet zonder borrel kan, maak je vandaag kans op het Borreltijd kookboek van Susan Aretz!

Borreltijd Kookboek van Susan Aretz

Als er een dame is die onwijs kan genieten van het leven, dan is het wel Susan Aretz. De dame achter het platform Smulpaapje.nl en wiens lijfspreuk CarpeFknDiem is. En als haar dochterlief dan voorstelt om van haar 3e kookboek een borrelboek te maken, dan weet je dat het er eentje is om eindeloos van te genieten. Het is een kookboek geworden met meer dan 70 recepten voor next-level bites & drinks. Verdeeld in diverse thema borrelplanken zoals een Hollandse plank, Berlijnse plank of, mijn favoriet, Tel-Aviv plank! Dat wordt smullen geblazen!

Ook leuk! Susan heeft de hulp in geroepen van een aantal bekende chefs om ook hun favoriete borrelrecepten te delen in het boek. Dus dat gaat nog moeilijk kiezen worden. En om het feestje helemaal compleet te maken, krijg je er van mij ook nog eens een toffe, robuuste borrelplank van Boska bij. Laat het feest maar beginnen!



WIN: Borreltijd Kookboek + Borrelplank

Hoe doe je mee? Laat onderaan deze pagina een reactie achter en vertel met wie jij een borrel gaat organiseren en waarom!

Daarnaast kun je ook extra win kansen verdienen via Social Media:

  • Like het Facebook bericht van deze winactie en tag in de comments diegenen met wie jij wilt gaan borrelen.
  • Like het Instagram bericht van deze winactie en tag in de comments diegenen met wie jij wilt gaan borrelen.
  • Retweet het Twitter bericht over de winactie en typ erbij: Ja die wil ik!

BELANGRIJK: alle winacties van deze feestweek lopen tot vrijdag 8 november 2019! De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld per email. En de prijzen worden enkel verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

********************************************

Deze winactie is reeds afgesloten. Het pakket is gewonnen door Arja Ederveen.

*******************************************

Disclaimer: Dit artikel bevat foto’s en affiliate links van Bol.comMocht je een boek willen bestellen bij Bol.com en je maakt gebruik van de affiliate link, dan help je Betty’s Kitchen ook een beetje. Hartelijk dank hiervoor.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Hallo wat een leuke actie! Mijn man wordt eind november 60 jaar. Hij viert zijn verjaardag nóóit maar deze keer wel. We geven een groot feest in een zaal. Hij is musicus dus er komen veel vrienden en collega's die muziek gaan maken. Dat maakt hongerig en mijn plan is om planken met lekkere happen neer te zetten. Zowel het boek als de plank zouden heel goed van pas komen. Ik kan veel inspiratie gebruiken!!

    • Alvast hartelijk gefeliciteerd, en wat zal dat een gezellig feest worden..Wij vieren onze verjaardagen altijd samen met familie en vrienden en daar hoort gewoin een lekker borrelpank bij met aparte haojes uit t kookboek..dat verhoogt de feestvreugde.

  • Een gezellige borrel met mijn Zeeuwse vriendin Jacqueline. Omdat het gewoon altijd gezellig is als ik haar zie maar dit veel te weinig gebeurd! Wil haar graag verrassen met leuke verrassende hapjes

  • Een borrel met mijn oud-collega's! We zien elkaar niet vaak, maar als we elkaar treffen, is het een feestje! En hoe kun je dat nog beter maken? met lekkere, originele borrelhapjes.

  • Ik organiseer graag een borrel samen met mijn man voor onze buren. We zijn deze zomer verhuisd van Groningen naar Nijmegen en het komt er maar niet van om de buren uit te nodigen...

  • Een borrelboek!! De volgende borrel die ik hier thuis heb is met sinterklaas. Met het sinterklaas spel. Maar misschien moet ik voor die tijd gewoon een gezellige borrel avond houden met mijn vriendinnen of nog beter op zondag middag om 4 uur... met allemaal lekkere hapjes...

  • Wat een mooi en leuk boek! Ik heb de komende periode meerdere momenten waarop ik graag uit dit boek zou putten: een borrel met mijn eigen verjaardag, een gezellig avondje met hapjes met mijn collegae, de verjaardag van mijn dochter. Hoe leuk zou het zijn als ik weer eens andere hapjes op tafel kan zetten dan de reeds bekende hapjes☺. Ik ga hard duimen🍀🍀🍀🍀🍀🍀

  • Een borrel met de liefde van mijn leven. Sinds het overlijden van onze dochter en de geboorte van onze zoon vinden we het lastig om tijd voor ons tweeën te nemen.

  • Ik ga een borrel organiseren met mijn kinderen voor mijn man en hun vader, want op 10 december wordt hij 50!! Dat verdient een bl...., nee een borreltje!!

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago