Overige

WIN: een herfstmelange theepakket van Maya Tea

Deze week is het feestweek bij Betty! Ik wordt niet alleen een jaartje ouder, maar ik heb ook 3 hele leuke winacties voor jullie!  De winactie van vandaag is niet alleen heel lekker, maar ook uitermate geschikt voor het koude herfstseizoen! We verloten namelijk een theepakket van Maya Tea.

Maya Tea is een online webwinkel waar je diverse theemelanges kunt bestellen. De website is zeer gebruiksvriendelijk en het assortiment is reuze: Groene thee, zwarte thee, Oolong thee, witte thee, pu-ehr, rooibos, maar ook diverse theebloemen en accesoires. De melanges bevatten de heerlijkste gedroogde kruiden, noten en fruitsoorten en de smaken zijn prima in balans. Een echte theeliefhebber is hier aan het juiste adres.

Bij Maya Tea kun je tevens proefpakketjes van 10 gram losse thee bestellen. Genoeg voor 4-5 kopjes thee en dat voor slechts 1 euro. Zo kun je heel eenvoudige kennismaken met de melanges en uiteindelijk jouw favoriet in groot formaat bestellen. Of verras een familie lid of kennis met een theepakket voor zijn/haar verjaardag. De zakjes alleen zien er al erg leuk uit!

Wij hebben er inmiddels een aantal zelf mogen proeven en waren uitermate tevreden over het palet aan smaken. Met name de herfstmelanges helpen je de koude en regenachtige dagen wel door te komen. Hartverwarmend zijn ze zeker!

Enne…..ik mag maar liefst 4 verschillende herfst blends aan een van jullie weggeven: Maya Tea stelt een pakket met 4x 50 gram losse theemelanges beschikbaar, voor diegene die nu rillend van de kou achter zijn computer zit! Tijd om mee te doen dus!

Wat zit er in het herfstmelange theepakket?

Zwarte thee – Evening Fire

met o.a. appel, kaneel, rode bessen,  sinaasappelschillen en stukjes gember. Een hartverwarmende thee voor in de avonduren.

 

 

Zwarte thee – Symphony of Savor

met o.a. anijs, appel stukjes, cardamom en rode peper. Een volle, warme thee die heerlijk gekruid is met appel en specerijen.

 

 

Groene thee – Orient Light

met o.a.  amandelen, appel, kruidnagel, rozijnen en sinaasappelbloesem. Een spannende melange met een delicate maar volle smaak van kruiden en fruit.

 

 

Groene thee – Autumn Alley

met o.a. appel, gember, granaatappel bloem, kiwi, kruidnagel, meloen, papaja en sinaasappelschillen. Een echte herfst thee met een verkwikkende en opwarmende werking.

 

Kun je niet wachten om een van deze theemelanges uit te proberen? Ga dan naar: www.mayatea.nl of doe mee met onderstaande winactie!

 

Hoe kun jij kans maken op dit Theepakket van Maya Tea?

Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen. Vergeet ook niet om een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Vind je de melanges van Maya Tea net zo geweldig als ik, volg dan zeker op Facebook.

En als je deze post deelt via Twitter of Facebook, dan vind ik dat erg lief!!

Deze winactie loopt tot en met zondag 2 November 2014!  Uit alle reacties wordt een winnaar gekozen, en die zal ik op maandag 3 november bekend.

Groetjes, Betty

 

********************

Deze winactie is reeds afgelopen!

Het Theepakket van Maya Tea is gewonnen door:  Emily van Kampen !

******************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Alle soorten thee in dit pakket klinken erg lekker! En verrassende combinaties zitten er tussen. Die wil ik wel graag een keer proberen, dus ik doe als mega theeleut sowieso mee met deze winactie!

  • Als theeliefhebber doe ik dolgraag mee aan deze leuke actie! Alles klinkt lekker en vooral de groene thee. Ik waag dolgraag een kans!

  • Van harte gefeliciteerd:). Wat een heerlijke thee, daar doe ik graag aan mee.

    Thee is een traktatie zichzelf, de heerlijke melanges daar kun je lekker van genieten.

    Nu de wintertijd is ingegaan, de dagen korter zijn en het kouder gaat worden is het heerlijk om s avonds een mok thee te nuttigen op de bank.

  • Van harte gefeliciteerd:). Wat een heerlijke thee, daar doe ik graag aan mee.

    Thee is een traktatie zichzelf, de heerlijke melanges daar kun je lekker van genieten.

  • Ik ben een hele grote theeleut en ik ben erg nieuwsgierig naar deze herfsttheesoorten.
    Ik doe daarom graag mee.

  • Als tea-addict is dit natuurlijk een actie die ik heel graag wil winnen! Kom maar op met die heerlijke herfstmelanges. Ideaal om kennis te maken met Maya Tea.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago