De zomervakantie in Betty’s Kitchen is bijna ten einde, maar dat neemt niet weg dat ik de afgelopen twee weken steeds opstond met een goed idee. Zo ook deze pita broodjes met ei en spek.
Het is een heerlijk verwenontbijt geworden en door de pita broodjes krijgt het een beetje een Mediterrane twist. Serveer met een lepeltje zure room er in of er op en je ervaring is helemaal compleet!
Als bonus krijgen jullie meteen ook een tip voor een vegetarisch variant van deze pitabroodjes met ei. Laat gerust de spekjes achterwege en vervang deze door 150 gram champignons in kleine partjes. Bak deze dan aan met een klein scheutje olijfolie, alvorens je de eieren in de pan doet.
De zomervakantie in Betty’s Kitchen is bijna ten einde, maar dat neemt niet weg dat ik de afgelopen twee weken steeds opstond met een goed idee. Zo ook deze pita broodjes met ei en spek.
Eet smakelijk!
Ben je nog op zoek naar een glutenvrij, graanvrij of lowcarbs alternatief voor muesli? Maak…
Wil je het zelf lekker makkelijk maken voor het diner? Een pasta maaltiBen jij al…
Deze vegetarische pizza quesadillas wil je proeven, Meatless Monday of niet! Heel gezond zijn ze niet, want…
Op zoek naar een lekker recept met gerookte makreel? Met deze voorgegaarde vissoort zet je…
Het is vandaag 2 September, de dag van de Kokosnoot (World Coconut Day)! En dat…
Het klinkt misschien een beetje gek maar gegrilde sla is super lekker! Deze gegrilde little…
View Comments
Dat ziet er niet verkeerd uit. Leuk bedacht!
Soms heb ik nog wel eens briljante ingevingen :-)
Ik zou dat extra zout maar skippen.
De spek is al zout als brem.
Wat een goed idee, en lekker handig om zo te eten. Lijkt me heerlijk :)
Hoeveel koolhydraten zitten er in dit broodje. Kan het nergens vinden, maar t recept staat wel tussen koolhydraat arme recepten
Sorry Mirelle, maar dit recept is niet getagd als low carb recept?