Gemakt dient de mensch! En dat bleek wel de afgelopen jaren met de komst van verschillende maaltijdboxen. We leiden allemaal een druk bestaan en soms weet je gewoon even niet meer wat je nou vanavond op tafel moet gaan zetten.

Op deze website hebben jullie al vaker verschillende, zogehete foodboxen voorbij zien komen en nu heeft Albert Heijn ook besloten om gezellig mee te doen! Ik stel jullie graag even voor aan de Allerhande Box!

Al ruim een decenia komt Albert Heijn bij je thuis afleveren. Met de online shop en bezorgservice maken zij voor velen het leven al een stuk gemakkelijk, door de boodschappen letterlijk in je keuken af te leveren.

Vooral toen wij nog geen auto hadden, maakten wij vaak geregeld gebruik van de bezorg service, om alle (zware) boodschappen in een keer af te leveren. Maar goed, ik moest natuurlijk nog steeds zelf bedenken wat ik wilde eten en alle ingredienten los bestellen.

En elke maand zat ik dan ook weer met de Allerhande op schoot, op zoek naar nieuwe smakelijke en makkelijke inspiratie recepten. Dat kan toch makkelijker! Moeten ze bij Albert Heijn gedacht hebben!  🙂

Nu de Allerhande dus maaltijdboxen introduceerd, combineer je dus die heerlijke recepten en de boodschappen bij je thuis afleveren, in een. De Allehande box wordt helemaal compleet aangeleverd met alle groente, vlees, vis en inclusief sauzen, dressings en verse kruiden.

Het enige dat je wel zelf in huis dient te hebben zijn basics zoals peper, zout en (olijf)olie. Makkelijker kan men het niet maken!

Wat zat er in de Allerhande Box:

Mediterrane Ratatouille met kip, rijst en granen

Er ging een hele berg aan groente in deze ratatouille en daar wordt ik persoonlijk al heel vrolijk van. En eenmaal op smaak met de verse kruiden deed het mijn eigen kookkunsten niet ten onder. De rijst met granen was ook een bijzondere verrassing! Leuk om op deze manier kennis mee te kunnen maken met nieuwe producten.

Caesarsalade van Romaine sla met aardappel en ei

Dit is een nieuwe favoriet in huize Betty:  Een Caesar salade met aardappel en spek. Een heerlijke variatie op de klassieker en ik heb meteen geleerd hoe je zelf razendsnel croutons kunt maken. Helemaal handig is het bijgeleverde sachet met caesar dressing. Ik weet helaas niet wat er allemaal in zat qua ingredienten, maar het was wel erg makkelijk en snel klaar op deze manier.

Roerbaknoedels met broccoli, mango en kibbeling

En op de vrijdag is het bij ons visdag, dus dit heerlijke recept met kibbeling kwam erg goed van pas. De noodles zijn heerlijk op smaak gebracht met een bijgeleverde chilisaus. Alleen nog even zelf de stokjes erbij serveren.

Bestelinformatie Allerhande Box:

  • Op de website van AH.nl/allerhandebox kun je inhoud bekijken van de nieuwste maaltijdboxen. Elke box bestaat zowieso uit 3 complete maaltijden
  • Je bestelt de box dus eenvoudig mee met je overige boodschappen via de Albert.nl bezorgservice. Levertijd is minstens 4 dagen.
  • De Allerhande box  voor 2 personen kost € 35,=
  • De Allerhande box voor 4 personen kost € 59,=
  • Bezorging is gratis! En bij afname van de box worden je overige online aankopen ook gratis meebezorgd.
  • Op de bestelpagina wordt je ook meteen getipt voor wijnsuggeties en desserts bij de verschillende maaltijden. (= Handig!)

Eindoordeel  Allerhande Box:

 

  • Eenvoudig online bestelgemak. Je besteld de box namelijk net zo makkelijk mee met je overige aankopen.
  • De Allerhande recepten zijn eenvoudig en makkelijk binnen een half uur te maken. De recepten zijn ook goed op smaak, door het gebruik van verse kruiden.
  • De Allerhande recepten zijn altijd goed uitgecalculeerd in porties: dus voldoende hoeveelheden groente, granen, vlees/vis etc. Dit zorgt voor een uitgebalanceerde avondmaaltijd.
  • Het ontbijtspek was van biologische afkomst, de kip en eitjes zijn natuurlijk de ‘scharrel’  variant en de vis draagt het MSC keurmerk.  Dit aspect zal ook meer mensen aanspreken.
  • Je proeft op deze manier weer eens iets nieuws. De variatie in recepten is groot en wie weet kom je nog eens combi’s of producten tegen die je anders nooit zou uitproberen.
  • De prijs van de Allerhande Box is zeer concurrerend, in vergelijking met andere maaltijdboxen. En je betaalt geen extra bezorgkosten!
  • Op de bestelpagina wordt je ook meteen getipt voor wijnsuggeties en desserts bij de verschillende maaltijden. (= Handig!)

  • Je kan de box alleen via de website bestellen (en dus niet afhalen in de winkel) en dan heb je 4 dagen levertijd.
  • En het is jammer dat de overige ingredienten (bijv. blik gepelde tomaten) niet van biologische oorsprong zijn. Maar dan zou de prijs waarschijnlijk ook wel weer omhoog moeten, vrees ik.

 

 

Albert Heijn is op deze manier erg goed bezig, moet ik zeggen. En gaat het leven voor veel (drukke) huishoudens een stuk gemakkelijker maken! Wij zijn in ieder geval fan van het concept! Zouden jullie de Allerhande Box zelf een keertje aanschaffen?

Dit artikel bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Oooh wat leuk om te lezen!! Ik denk dat ik 'm zeker een meer ga bestellen, hoewel t feit dat er een visgerecht bij zit, me niet heel gelukkig stemt ? (eet geen vis)!
    Maar ben reuze benieuwd en het scheelt weer n paar dagen maaltijd bedenken ;)

    • Hi Sjoukje,

      ik ben benieuwd wat je er dan van vind!
      Goed om te weten: In de box vind je altijd een vlees en gevogelte (bijv. kip) gerecht. En daarnaast ook nog een vis OF vega gerecht.
      Ik ben zelf ook geen grote visliefhebber, maar de kibbeling heeft mij heerlijk gesmaakt hoor ;-)

      Groetjes, Betty

  • Vreselijk die maaltijdboxen! En alhoewel ik begrijp dat er inkomsten nodig zijn voor deze site, vind ik het fenomeen Vd maaltijdbox zo ontzettend niet creatief en niet passend op n food blog
    Daarnaast ook nog eens saaie recepten....

  • Ik ben helemaal enthousiast over de boxen van AH. Wat ik alleen als minpunten vind is dat je niet weet wat er in de 'sausjes' zit. En jammer dat ze niet elke week een vis en Vega gerecht erin hebben zitten.

    • Hi Tess,
      dank je wel voor je reactie. En ze zijn nog maar net begonnen, dus wellicht biedt het ruimte voor de toekomst.
      groetjes, Betty

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago