Wat hebben we afgelopen weekend toch een heerlijk weertje gehad! Overal kwamen de BBQ’s tevoorschijn en kwamen de geuren van gegrild vlees en vis je tegemoet. En nu heb ik een heerlijk recept om bij je gegrilde vlees te serveren: een koude rijstsalade.
Nu kun je je stukje vlees natuurlijk verdrinken in een dikke laag saus, maar je kunt een BBQ ook gezond en lekker houden. De koude rijstsalade kun je vantevoren helemaal voorbereiden, en daarna enkele uren in de koelkast zetten om daarna ijskoud te serveren. Dit is een ideaal bijgerecht voor op die warme zomerse dagen.
Verdeel de salade desnoods over twee kommen, voor als je twee dagen achter elkaar gaat BBQén. (Handig als je je bedenkt om de kliekjes van de BBQ morgen ook maar op het vuur te gooien..)
Deze koude rijstsalade met bruine bonen, tomaten en paprika is een fantastisch bijgerecht voor de BBQ. Deze vullende en vezelrijke salade gaat heel goed samen met diverse vlees, gevogelte en vis van de grill.
Eet smakelijk! Groetjes, Betty
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…
Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…
Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…
Thailand staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke Thaise Curry gerechten. Van rood, groen tot geel…
View Comments
Lekker fris.