(Sponsored) – Zit je met je handen in het haar, omdat je niet weet wat je de kerstman moet vragen dit jaar? Check hier dan 10x inspiratie voor een foodie kerstcadeau voor haar.

Stuk voor stuk allemaal leuke, gekke en handige items, waar elk foodiehart sneller van gaat kloppen. En als je niet kunt kiezen, dan zet je toch gewoon alles op je verlanglijstje!

Dit lijstje met kerst cadeau’s is samengesteld voor de ladies. En voor de heren zal ik binnenkort een apart lijstje met happy hebbedingen publiceren. Veel shop plezier in ieder geval!

Kerstcadeau voor haar tot € 15,-

 

1. Sprout Boekenlegger

Special voor de boekenwormen onder jullie, is deze geinige Sprout boekenlegger. Gemaakt van buigzaam plastic, dus het beschadigd je boeken niet. Ideaal voor in je favoriete roman, thriller of kookboek! Een setje met 3 Sprout Boekenleggers kost € 7.50 bij CadeauCadeau.nl.

 

2. Baking Bad – kookboek (engels)

Ik heb jarenlang aan de buis vast gekluisterd gezeten, toen Breaking Bad op TV te zien was. De spannende en hilarische serie over een onschuldige scheikunde leraar die drugsbaron word, heeft geresulteerd in een geinig Baking Bad kookboek. Voor liefhebbers van de serie boordevol bekende herkenningpunten. En het is dan ook een mooi aandenken aan de inmiddels beeindigde serei.Je koopt het Baking Bad Kookboek voor € 12.95 bij Radbag.nl.

 

3. Kruiden Potloden

Als je last hebt van groene vingers, dan is dit setje met kruiden potloden voor jou! Je ‘plant’ de potloden eenvoudig in aarde en binnen afzienbare tijd onstaan hieruit munt-, basilicum- en tijmplantjes.  En je kunt er ook nog gewoon mee schrijven hoor. Een mooi, nieuw 2de leven voor een ‘uitgeschreven’ potlood. Een setje van 3 Kruiden Potloden koop je voor € 12.95  bij CadeauCadeau.nl.

 

Kerstcadeau voor haar tot € 30,-

 

4. ComplEAT siliconen lunchbox

Ladies, check deze stylish lunchbox dan even! Hij ziet er uit als een klein handbag, maar het siliconen materiaal is wasbaar en omsluit jouw boterhammen of groentequiche perfect. Hij is tevens verkrijgbaar in blauw of violet, dus combineer bij je outfit van de dag. En na afloop gaat hij gewoon de vaatwasser in. De ComplEAT siliconen Lunchbox is te koop voor 15.95 euro bij Radbag.nl.

 

5. Wijnflesglas

Hier zaten de dames al jaren op te wachten: een wijnglas, ter groote van een wijnfles!  Met een inhoud van 750 ml, kun je gerust je chardonnay of merlot en hoef je de rest van de avond je glas niet meer weg te zetten. En met de opdruk “Finally! A whine glass that fits my needs!” Zit jij de hele avond met je beste vriend(in) op schoot.  Je koop dit geweldige wijnglasfles voor € 22.95 bij Radbag.nl.

 

6. Bitossi Home Cocktail Water- en Wijnglas set

Ga je liever voor normaal (nou ja, wat is normaal tegenwoordig?!), dan ga je voor deze ubercoole dubbelwandige glazenset van Bitossi Home. Dit voorbeeld is een basic 2-delige starterset bestaat uit een water- en wijnglas, maar er zijn ook likeurglazen, spritz of champagne glazen verkrijgbaar. Begin maar vast met sparen, want je wilt ze vast allemaal! Deze 2-delige Water- en Wijnglas set van Bitossi Home kost € 25.75 en je koopt ze bij fonQ.nl.

 

Kerstcadeau voor haar tot € 75,-

 

7. Amefa Bestekset Vintage Goud – 24 delig

Omdat elke vrouw zich graag als een prinses op de erwt wil voelen, misstaat deze Vintage gouden bestekset niet, tijdens je feestelijke dinner-parties! je hoeft ze niet op te poetsen, zoals bij zilver. De 24-delige bestekset bestaat uit 6 Tafelmessen, 6 Tafelvorken, 6 Tafellepels en 6 Koffielepelsen en is er ook in een koper kleur uitvoering. Je koopt de  Amefa Vintage Goud voor € 49.99 (nu tijdelijk € 38.95) via Bol.com.

 

8. Eenhoorn Tranen Likeur met Gin

Vraag mij niet hoe, maar afgelopen jaar doken er in eens overal eenhoorns op in ons land. Eenhoorn sloffen, eenhoorn mutsen, eenhoorn rubberen zwembanden op het water, eenhoorn whatever en nu dus ook een fles eenhoorn tranen likeur met gin. Ja die wil je delen met je vriendinnen, terwijl jullie in je eenhoorn snuggie op de bank zitten bij te kletsen. De Eenhoorn-tranen-likeur met Gin (500ml) is te koop voor € 54.95 bij Radbag.nl.

Kerstcadeau voor haar tot € 150,-

 

9. Crock-Pot Slowcooker 4.7 liter

Omdat je tijdens koude en barre maanden, vooral lekker comfortfood op tafel wilt zetten, is de crock-pot je beste vriend! Vul hem s’ochtends met heerlijke ingredienten en als je uit je werk komt, staat er overheerlijk warm eten op je te wachten. Wij hebben deze slowcooker reeds uitgebreid getest en je vindt dan ook diverse slowcooker recepten op de website. Een mooiere kookpan kan ik mij niet bedenken voor deze kerst! Deze Crock-Pot Slowcooker CR507  koop je voor € 99,- (Nu tijdelijk € 89,-) bij fonQ.nl.

 

10. Bosch MaxoMixx Staafmixerset

En tot slot een handige alles in een set voor de beginnende keukenprinses: een complete staafmixerset. Een dergelijke set was mijn eerste investering toen ik op kamers ging, en ik heb er jarenlang profijt van gehad. Deze uitgebreide Bosch MaxoMIxx set komt met een krachtige RVS staafmixer, hakmolen, foodprocessor met meng en deeghaken, raspfunctie en een aparte mengkom voor smooties of het opkloppen van je slagroom. Je ziet het, je kunt hier alle kanten mee op. Je koopt de complete Bosch MSM88190 Maxo Mixx Staafmixerset voor € 149,- (nu tijdelijk voor € 104,95) via Bol.com.

 

Tot zover mijn inspiratielijst met kerstcadeau’s voor haar. En ik hoor graag welke items jullie direct op je verlanglijstje gaan zetten!

(Bron header foto: via Shutterstock)

Dit artikel betreft een samenwerking met RadBag. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

7 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago