Lunch recepten

Halloween Broodjes met afgehakte vingers

Je weet dat je bij Betty’s Kitchen aan het juiste adres bent voor Halloween recepten. En deze Halloween broodjes met afgehakte vingers zijn ideaal voor een lunch! Zien ze er namelijk niet lekker gruwelijk uit! Maar het is ook meteen heerlijk partyfood! Leuk om te maken met de kids en handig om uit te delen op jouw Halloween feest.

Halloween Broodjes met worstjes

Of je worst lust, het liefst nog met een beetje bloed er aan zeg maar. Naast als dat zoete halloween snoep, cake en taart, heb je soms ook gewoon zin in wat hartigs! En deze Halloween broodjes met afgehakte vingers stilt exact die trek. Je hebt slechts een paar minuten nodig om ze te maken, maar die bloederige ‘vingers’ zijn natuurlijk te gek voor Halloween. Niet alleen lekker om mee te lunchen of om te serveren bij soep. Maar deze halloween broodjes met worstjes zijn ook heerlijke om te serveren als hapjes tijdens een Halloween film kijken.

Nog meer hartige Halloween recepten

Om je lunch (of diner) aan te vullen, maak je er bijvoorbeeld ook Halloween Pompoensoep bij. Of breid je gedekte tafel uit met nog meer hartige halloween recepten zoals deze te leuken pizza mummies. Of serveer voor een ieder een portie heksenhaar pasta! Maar we hebben uiteraard nog veel meer griezelige recepten in petto voor je. Check hier maar liefst 20x recepten voor Halloween op een rijtje! Heb je overigens al nagedacht over zelf Halloween DIY decoratie te maken?


Print

Recept: Halloween broodjes met afgehakte vingers

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

5 from 3 reviews

Je weet dat je bij Betty’s Kitchen aan het juiste adres bent voor Halloween recepten.Deze Halloween broodjes met afgehakte vingers zijn ideaal voor lunch! Witte puntjes belegd met knakworsten en sandwichspread. Het bloed is gemaakt van ketchup!

  • Author: Betina Oostveen
  • Cook Time: 10 minutes
  • Total Time: 10 minutes
  • Yield: 10 stuks
  • Category: Halloween
  • Cuisine: Amerikaanse keuken

Ingredients

  • 2 blikken (runder)knakworsten (= 20 – 22 stuks totaal)
  • 10 witte puntjes bolletjes
  • sandwichspread
  • ketchup
  • fijngehakte verse bieslook

Instructions

  1. Verwarm de (runder)knakworsten volgens de gebruiksaanwijzing in een pannetje.
  2. Snijd de witte puntjes bolletjes overlangs doormidden en lepel wat sandwich spread over de onderste helft.
  3. Giet de knakworsten af en laat iets afkoelen. Neem een klein aardappelmesje en snijd aan de bovenkant een stukje worst weg, zodat dit op een nagel lijkt.
  4. Kerf met het mes op 1/3 en 2/3 van de worstjes in met 3 kleine snedes. Deze vormen de knokkels van een vinger. Pluk vervolgens van de onderkant een klein stukje worst weg, zodat het lijkt alsof de ‘vinger’ daar is afgehakt.
  5. Beleg elk broodje met 2 ‘vingers’ en spuit een beetje ketchup op het afgehakte stuk. Garneer de Halloween broodjes met de gehakte bieslook.

Happy Halloween!

Groetjes, Betty

BEWAAR DIT RECEPT OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je hem wilt koken!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Kip Katsu Curry met rijst en broccoli

Heb jij al wel eens kip katsu curry gegeten? Dat is een bekend gerecht uit…

16 uur ago

ITALIE Weekmenu

Blijf jij deze zomervakantie ook vertoeven in Nederland? Met de vakantielanden reeks Weekmenu's ga je…

3 dagen ago

Granolataart met mango (video)

Deze granolataart met mango is een lekker zomers ontbijt taartje! De krokante bodem van granola…

6 dagen ago

Barbacoa Mexicaans stoofvlees

Als taco's met pulled beef je als muziek in de oren klinken, dan is dit…

1 week ago

SPANJE Weekmenu

Vanaf deze week begint de zomervakantie periode in Nederland en ik kan je zeggen dat…

1 week ago

Panna Cotta met perzik en amandel

De zomer is HET seizoen van het steenfruit dus moet je lekker veel gaan genieten…

2 weken ago