Categories: Overige

WIN: een Dilmah Exceptional Tea pakket

Als je nog op zoek bent naar een uitzonderlijke thee, dan moet je zeker Dilmah Exceptional Tea proberen!  Het is inmiddels 25 jaar geleden dat oprichter Merrill J. Fernando begon met de productie van zijn Dilmah thee.

 Het gaat hier om 100% pure thee, soms met toevoeging van natuurlijke kruiden en bloemen. De thee wordt ook niet vermengd met andere bestanddelen of smaakstoffen, en is daardoor puur in zijn vorm. Dilmah Exceptional Tea wordt enkel verbouwd en geplukt op de familie plantage in Ceylon (Sri Lanka) Daarna wordt deze  lokaal ook verpakt en verscheept direct naar winkels over de hele wereld.

Er vindt geen tussenhandel plaats, waardoor de theeboeren een zo groot mogelijk deel van de opbrengst krijgen. Dit is toch wel een toppunt van Fair-trade handel en een initiatief waar ik zeker achter sta.

Inmiddels wordt het Dilmah bedrijf gerund door de kinderen en kleinkinderen van oprichter Merril J. Fernando, en draagt de hele familie dus letterlijk bij aan een uitzonderlijk kopje pure en eerlijke thee.

Dilmah Exceptional Thee is te koop in maar liefst 12 verschillende smaken. Bij  Albert Heijn koop je voor € 2.39 een box met 20 theezakjes. Maar ik mag van Dilmah ook een groot pakket met diverse theesmaken weggeven aan één van jullie:

Inhoud Dilmah Exceptional Tea pakket:

Dilmah Exceptional-  Ceylon Green Tea:

De traditionele groene thee, en uitermate geschikt voor bij het ontbijt. Deze thee is verkwikkend, met een heerlijke groene thee smaak. Groene thee werkt ook goed bij de verbranding van vetcellen in ons lichaam, en is dus de ideale partner bij het afvallen.

Dilmah Exceptional – Gentle Minty Green Tea:

Een groene thee met een verfrissende en oppeppende munt smaak. Ideaal voor na het diner. Munt is namelijk altijd goed voor de spijsvertering na een grote maaltijd.

Dilmah Exceptional – Fragrant Jasmine Green Tea

Deze groene thee bevat natuurlijke jasmijn, dat je helpt ontspannen na een lange werkdag. Jasmijnthee schijnt ook te helpen tegen hoofdpijnen. Een thee om dus weer helemaal ‘zen’ mee te worden.

Dilmah Exceptional – Italian Almond Tea:

Een zacht, zoete en lichtbruine thee die ruikt naar vers gebakken bitterkoekjes! Ideaal om te serveren bij een toetje en natuurlijk voor later op de middag of avond.

Dilmah Exceptional – Earl Grey Tea:

De meest traditionele zwarte thee met een zachte bergamot smaak. Heerlijk met een wolkje melk en/of een schijfje citroen. Deze thee leent zich uitstekend voor een high tea, of juist voor bij het ontbijt.

Dilmah Exceptional – Rose with French Vanilla Tea:

Een zachte, maar opbeurende, thee met de geur van rozen en vanille. Ideaal om mee tot rust te komen, in de namiddag, of juist voor na het avondeten.

Hoe kun jij kans maken op dit theepakket met Dilmah Exceptional Tea?

Heel simpel: Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet ook niet om een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Voor een extra winkans: LIKE de Facebook pagina’s van Betty’s kitchen EN  Dilmah en SHARE het bericht over deze winactie op jouw pagina.

Deze winactie loopt tot en met maandag 26 mei 2014!  Uit alle onderstaande reacties wordt een winnaar gekozen, en deze zal ik op dinsdag 27 mei bekend maken.

********************

Deze winactie is reeds afgelopen!

Het theepakket is gewonnen door:  Lynn Vrenken !

******************

Groetjes, Betty

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Thee, daar grossiert mijn geliefde in. Dit pakketje zou ik dan ook willen winnen om haar mee te verrassen!

  • Ik doe mee! Ik ben dol op thee & kan nooit genoeg verschillende soorten proeven!

  • Ik vind het leuk om gekke smaakjes thee uit te proberen en het lijkt me ook leuk om met deze spannende smaken ijsthee te maken!

  • Oh ja ja ja ja ja! Lekker! Mijn thee is zo goed als op en heb deze laatst mogen proeven en hij is heerlijk! Dus ik meld mij hierbij graag aan!:D

  • Omdat ik geen koffie verdragen kan, drink ik mijn hele leven al thee. Heerlijke smaken komen mij daarom goed van pas.

  • Dit is echt een primeur voor mij, ik ben een meelezer en reageer nooit op artikelen / win-acties. Dit is serieus de eerste keer maar zoiets laat ik niet aan mij voorbij gaan ;) ! Ik houd van thee, dit is naast water het enige wat ik op aanraden van de dietiste drink dus ik zou dit heel graag willen winnen!

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago