Persoonlijk

De beste wensen + Fotodagboek December 2017

Allereerst, namens Dylan, Laura en mij: wij wensen iedereen een gelukkig nieuw jaar! Dat het maar een mooi, gezellig en smakelijk 2018 mag gaan worden! Onze eerste oud&nieuw met Laura is prima verlopen! Lekker rustig aan gedaan en met zijn drietjes vuurwerk gekeken. Vond ze prachtig!  Maar daarnaast is er natuurlijk nog veel meer gebeurd in December en daar lees je nu alles over in het fotodagboek van afgelopen maand.

Promotie Zoe & Zazu

Hebben jullie de heerlijke driehoek-geitenkaasjes van Zoe & Zazu al gespot?? Wij zijn al fan vanaf het eerste moment dat ze in de winkels liggen. Voorals de naturel en Truffel variant! Begin deze maand werd ik dan ook gevraagd door Zoe & Zazu om een middag mee te helpen promoten in het Alexandrium in Rotterdam.

Zij verzorgden de kaasjes, ik de geroosterde cherrytomaatjes en samen belegd op een rozemarijncracker heb je zo een heerlijk hapje voor de feestdagen. Het winkelend publiek heeft heerlijk gesmuld en ik heb gemerkt dat ik altijd nog aan de slag kan gaan op beurzen en evenementen.  🙂 Nee zonder gein, het was een hele gezellige middag!


Allerhande Kerstfestival

Kort daarna sloeg de december kerstsfeer toch echt toe in Nederland! Met als openingsact een bezoek aan het Allerhande Kerstfestival in Utrecht. En laat dat nou net de dag zijn geweest dat heel het land volgesneeuwd werd. Heerlijk.

We hebben dan geen witte kerst gehad in 2017, maar wel een heerlijk weekend vol sneeuw!. Je leest hier mijn complete verslag van het Allerhande Kerstfestival!


Ijsjes eten met Rudolph

Vorig jaar Oktober was ik al op TV te zien in het programma ‘ Over smaak valt te twisten‘ met Rudolph van Veen en Irene Moors. Hartstikke leuk om hen in het echt te mogen ontmoeten. En afgelopen maand lanceerde Rudolph een complete roomijs collectie, die de winter (en kerstdiner) zelfs eer aan doen.

De lancering werd gehouden tijdens “Winter Village’ met schaatsbaan in Laren. Er werd druk geschaatst, Gluhwein gedronken en natuurlijk heel veel ijs gegeten!


De Leuke Festival

Als newborn ouders ga je helaas niet zo vaak meer op stap als vroeger. Want je slijt je dagen natuurlijk liever op de bank met de kleine. Maar afgelopen maand was mijn zusje jarig en besloten wij om de stoute (dans)schoenen weer aan te trekken! Dus gingen wij met familie en vrienden naar de wintereditie van De Leuke Festival in Utrecht.

Dit jonge festival werd, als wintereditie, nu voor de 1e keer gehouden in de Fabrique in Maarssen. In deze industriële setting, was er oa. een foodtruck plein, karaokebar, indoor-disco-skatebaan, apres ski bar en meer. Deze papa en mama hebben heerlijk genoten en hebben de oude kunstjes blijkbaar nog steeds niet verleerd! En nu maar hopen dat ze volgend jaar weer een wintereditie organiseren!


Kerst met Laura

En na al deze gezelligheid breken dan de kerstdagen aan die bol staan van de familiebezoekjes. Voor ons heel spannend om dit voor het eerst met een baby mee te maken. Maar de kleine druif heeft het goed gedaan hoor. Op 3e kerstdag lagen we dan ook allemaal voor pampus. Zo druk.

En kleine Laura heeft ook intens genoten. Van kauwen op cadeaulinten, kerstcadeautjes openscheuren, kerstliedjes zingen met mama en tot slot hoog bezoek van een hulp kerstman. Hier hebben wij mooie en onvergetelijke herinneringen gemaakt als gezien, dat is zeker!


Tot zo ver het laatste fotodagboek van 2017! Ik hoop dat jullie ook een mooie decembermaand en feestdagen achter de rug hebben?

We slaan nu als het ware een nieuw jaar en nieuw hoofstuk in. En in 2018 gaan de fotodagboeken in een nieuw jasje gegoten worden, maar daarover volgende week meer!! Geniet nog even lekker van je vrije dag en tot de volgende update!

Liefs, Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

6 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago