Ben je nog op zoek naar groente gerechten van de barbecue? Maak dan deze aubergines van de bbq! Je kunt ze zowel warm als koud serveren en ze zijn een heerlijke gezonde aanvulling voor bij je gegrilde vlees gerechten.
Wij hebben thuis zo’n handig groente mandje, met gaatjes in de bodem, waarmee je lekker je groente kunt grillen op de barbecue. Altijd handig en het is een lekkere, gezonde aanvulling op je barbecue gerechten. Een van mijn favoriete bijgerechten is aubergines grillen op de bbq. En daar doe ik dan ook meteen lekker wat paprika, champignons en ui bij. Heerlijk voor bij een stuk vlees. En dit recept kun je zelfs voorbereiden en koud eten, of simpelweg in de oven bereiden, als je barbecue al de hele avond in gebruik is door anderen.
Wil je nog meer groente toevoegen aan je barbecue? Probeer dan ook eens deze andere groente recepten: gegrilde venkel met rode peper, gegrilde groene asperges , een schaal vol groene groenten op de bbq en zelfs gepofte aardappel!
PrintBen je nog op zoek naar groente gerechten van de barbecue? Maak dan deze aubergines van de bbq! Je kunt ze zowel warm als koud serveren en ze zijn een heerlijke gezonde aanvulling voor bij je gegrilde vlees gerechten.
Extra:
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
TIP: Geen BBQ? Dan kun je de aubergines etc. ook grillen in de oven! Verwarm de oven voor op 200 graden (180 hete lucht) en volg gewoonweg de rest van het recept.
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
Op deze Meatless Monday maakte ik loempia's gevuld met champignons, kaas en cashewnoten. Een heerlijk…
Als er een gerecht is dat wij allemaal wel kennen van de 'afhaalchinees' dan is…
Het is vandaag de 4e donderdag van November en dan wordt in Amerika Thanksgiving gevierd!…
Op zoek naar last-minute Sinterklaas recepten ter inspiratie? Binnenkort is het zover. Sinterklaas is namelijk alweer…
Het is weer een Meatless Monday en daar past deze romige, vegan rode bietencurry met…