Categories: Overige

WIN: L’OR EspressO Lungo Mattinata

Douwe Egberts komt met een nieuwe koffie:  de L’OR EspressO Lungo Mattinata! Alle L’OR EspressO cups komen in verschillende smaken en sterktes, en zijn er voor 2 verschillende koffie afmetingen:  de Espresso (60 ml) en de Lungo (110 ml).

De L’OR EspressO Lungo Mattinata is een Lungo variant met graanachtige smaaktonen. Je proeft een hele milde koffie  (sterkte intensiteit 5),  die speciaal is ontwikkeld voor bij het ontbijt.

Zelf ben ik een pittige koffie drinkster (espresso, ristretto) en geef daarom s’ochtends de voorkeur aan een cappuccino met een extra shot espresso. Maar houd je niet van melk in de koffie, of wil je s’ochtends gewoon een heel zacht kopje koffie om de dag mee te beginnen, dan is de L’OR EspressO Lungo Mattinata geschikt voor jou.

De verpakking is te herkennen aan de gele wikkel, en de afbeelding van een croissant die verwijst naar het ontbijt moment. De L’OR EspressO Lungo Mattinata is te koop bij o.a. Albert Heijn voor  € 3.09  (10 cups).

Maar…  ik mag van Douwe Egberts ook 10 personen gratis laten proeven van de nieuwe  L’OR EspressO Lungo Mattinata.  Proef jij mee tijdens het ontbijt?

WIN: 1 van de 10 doosjes L’OR EspressO Lungo Mattinata

Hoe? Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen.  Vergeet tevens  niet een email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Na deze aanmelding kun je ook nog extra winkansen verdienen door:

  • de Facebook pagina te liken van Betty’s Kitchen.  ‘Deel’vervolgens het Facebook bericht over deze winactie met al jouw vrienden!  (Ben je reeds een ‘liker’ dan alleen nog het berichtje ‘sharen’)
  • Betty’s Kitchen te volgen op Twitter (@bettyskitchen) en plaats daarbij de volgende Tweet:    ” Ik doe mee met de winactie van @bettyskitchen en maak  kans op #douweegberts L’OR Mattinata #koffie zie: http://bit.ly/1fdvwW5
  • je e-mailadres in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ga hiervoor naar het aanmeldblok in de rechter zijbalk.

Deze winactie loopt tot en met donderdag  1 mei 2014!  Uit alle onderstaande reacties worden 10 doosjes weggegeven, en de winaars worden persoonlijk op de hoogte gesteld.

Groetjes, Betty

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Een lekker kopje koffie kan op elk moment van de dag! Graag doe ik mee voor deze prijs! :-)

  • ik ben een echte theeleut, al moet ik zeggen dat ik koffie op zijn tijd ook heerlijk vind,
    Graag zou ik zo'n pakketje willen winnen :) <3
    en dit samen met een vriend van mij die heel erg van koffie houdt opdrinken. :) <3

  • Wow, een kopje Nespresso is altijd een heerlijke manier om de ochtend te beginnen; zonder een kopje koffie wil ik eigenlijk de deur niet uit. Deze smaak zou ik dan ook graag eens proberen, fingers crossed!

  • Nog net op tijd gelukkig! Vanochtend geen koffie gehad.. Ja, Dan gaat het opstarten wat moeizamer en ga je bijna dingen vergeten..
    Niets is lekkerder dan de dag opstarten met het genieten van een goed kopje koffie. L'OR EspressO is dan ook meer dan welkom:D

  • Ik zou graag mee willen doen, leuk moederdagcadeautje voor m'n moeder die gek op koffie is.. En heb ik gelijk zelf een goed 'excuus' om bij haar op de koffie te gaan ;)

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago