Restaurants in Utrecht

WIN: een ‘Mediterraan Genieten’ borrel bij Eetwinkel Geniet in Utrecht

******************************************

Dit restaurant is inmiddels gesloten

*****************************************Er is er een jarig hoera, hoera, en dat ben ik!! Niet alleen word ik vandaag een jaartje ouder, maar ik heb deze week ook 3 verschillende winacties voor jullie, om het een beetje samen te vieren. De winactie van vandaag komt van een van mijn favoriete lunchplekjes in mijn stadsie:   Eetwinkel Geniet in Utrecht. Dus lees snel verder:

Wat is Eetwinkel Geniet?

Vorig jaar schreef ik al een restaurant review van Eetwinkel Geniet. Deze gezellige lunchroom bevind zich slechts 100 meter bij de Dom Toren in Utrecht vandaan en is een uitstekende plek om even bij te komen na een middagje shoppen. Je kunt hier terecht voor ontbijt, brunch, lunch of gewoon een goede kop koffie van een van de barista’s. Daarnaast kun je in het restaurant diverse producten voor thuis aanschaffen, zoals olijfolie, sambal (volgens recept van de chef-kok Jeordy) en nog veel meer. Op donderdagavond is het koopavond in Utrecht en voorziet Eetwinkel Geniet maar liefst 3 verschillende (take-away) maaltijden om van te smullen. Daarnaast is het (kraan)water ook nog eens gratis en dat vind ik persoonlijk ook een pluspunt in de horeca.

5-jarig jubileum

Eetwinkel geniet viert momenteel zijn 5-jarig bestaan en dat gaat gepaard met een aantal veranderingen. Niet alleen is het interieur opgefrist en voorzien van gezellige nieuwe zitplekjes. Maar ook de menukaart is aangepast naar de behoefte van nu. Naast de bruschetta’s, soepen en pasta’s , vind je nu ook (superfood) salades op de kaart. En is het dranken assortiment uitgebreid met diverse biologische limonades van Fentimans en Luscombe. Kortom, naast lekker genieten, kun je nu ook biologisch een verantwoord genieten.

Naast dat al het vlees afkomstig is van de biologische slager: de Groene Weg, serveert men nu ook heerlijke broden van ‘ Handgemaakt Brood‘ : Denk aan rustieke broden zonder rare toevoegingen en voorzien van spelt, tarwe, rogge, noten, en diverse kruiden. Een uniek stukje brood dus, dat ook nog eens heel lekker is.

Uiteraard was ik aanwezig om de nieuwe kaart te proeven. En dit zijn mijn favorieten:

Een (rode) quinoa salade met kikkererwten, rucola en pepers. Goed op smaak en heerlijk vullend. Uiteraard geserveerd met een paar sneetjes ‘ Handgemaakt brood’ . Er staan meerdere nieuwe salades op het menu, dus er is voor elk wat wils.

Maar mijn all-time favorite blijven toch wel de zoete versnaperingen met een goed kopje koffie. Wacht dat je van bijvoorbeeld een chocolade-karameltaartje, een stukje brownie of een goddelijk stuk cheesecake?! Een goede afsluiter voor elke maaltijd!

Je kunt hier dus heerlijk genieten van gezonde en lekkere gerechten, en alles is ook nog eens goed op smaak. Maar ook voor een borrel kun je uiteraard terecht bij Eetwinkel Geniet. Neem een vriend of vriendin mee om lekker te genieten van diverse vleeswaren, kazen of een high Tea. En speciaal voor het 5-jarig jubileum van Eetwinkel Geniet, mag ik ook een ‘Mediterraan Genieten’ borrel voor 2 personen weggeven.

Wordt jij net zo enthousiast als ik, of kom je binnenkort de stad Utrecht bezoeken, doe dan zeker mee met deze winactie. Je gaat zeker weten genieten bij deze hotspot in het hartje van mijn stad.

Hoe kun jij kans maken op deze ‘Mediterraan Genieten‘ borrel bij Eetwinkel Geniet?

1) Like de Facebook pagina van Eetwinkel Geniet  en Betty’s Kitchen

2) Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee doet.  Uiteraard horen wij heel graag met wie jij samen Mediterraans wil gaan genieten in Utrecht !

Vergeet alleen niet een geldig email adres in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Enne.. als je deze post deelt via Twitter of Facebook, dan maak je mij persoonlijk erg blij!! Dank je wel alvast!

Deze winactie loopt tot en met donderdag 6 November 2014!  Uit alle reacties wordt een winnaar gekozen, en die zal ik op vrijdag 7 november november bekend maken.

Groetjes, Betty

********************

Deze winactie is reeds afgelopen!

De Mediterraan Genieten borrel is gewonnen door:  Chantal (Versteeg) !

******************

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Graag zou ik samen met m'n lief Mediterraans willen genieten bij Eetwikel Geniet om even te ontspannen in deze hectisch periode.

  • Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuke winactie. Hij komt als geroepen ;-)
    Ik kom zelf uit Utrecht en mijn vriend uit de regio Rotterdam. Hij vindt het centrum van Utrecht fantastisch. Het laat mij met nieuwe ogen naar mijn eigen stad kijken en ik wil graag met mijn vriend leuke (voor mij) nieuwe hippe tentjes ontdekken. Dit zou zo leuk zijn. Fijn weekend! Chantal

  • met mijn man omdat we een hele spannende tijd tegemoet gaan om even met zijn tweeën iets anders te kunnen doen.

  • Deze week heb ik met mijn vriend een huis gekocht en het zou geweldig zijn om het samen te vieren met een ‘Mediterraan Genieten’ borrel bij Eetwinkel Geniet in Utrecht!
    Daarnaast heeft Betty's kitchen heeft mij zo geïnspireerd door blogs over heerlijke recepten of prachtige verhalen over Amerika te posten (dit jaar zelf ook naar West-Amerika geweest, HEIMWEE!) dat ik zelf binnenkort ook wil gaan bloggen.

  • Allereerst van harte gefeliciteerd natuurlijk! Wat een leuk plekkie! :) Dat ga ik zeker eens bezoeken om dat lekkers te proberen. Zou erg leuk zijn als dat als prijsje kan. .. volgende week ben ik nl zelf ook jarig en dan maak ik er samen met mijn man altijd ern feestelijk dagje van.

    Geniet van je dag!

  • Ik zou graag met mijn vriend 'Mediterraans Genieten', omdat we dol zijn op een vakantie naar de zon. Helaas kwamen we afgelopen zomer op het geniale idee om te gaan wandelen in Oostenrijk (lees: 2,5 week regen!). Wij kunnen dus wel een Mediterraans etentje gebruiken!

  • Zitten nu midden in een verbouwing en verhuizing waarbij we helaas Utrecht gaan verlaten. Het winnen van deze borrel bij deze hele fijne tent in een van de mooiste straatjes in mijn stadje zou samen met mijn lief een heel fijn "Afscheid" van het fijne zijn!

  • Van harte gefeliciteerd! Wat een leuke prijs is dit toch weer! Dit zou ik samen met mijn man willen doen tijdens ons weekendje Utrecht die in de planning staat.

  • Dat was vast niet vervelend om eens te testen ;-) Leuk zeg! Ik kom graag en vaak in Utrecht en zou ook hier graag mee kennismaken! Deze uitjes doe ik samen met vriend of zus, dus degene die het liefst lacht, mag mee, als ik als winnaar uit de bus kom ;-) Fijne dag nog, groetjes!

    PS: gefeliciteerddddd natuurlijk!

    • Dank je wel Corinne,
      en ja een foodblogger zijn is een heel lastig beroep. Al die nieuwe dingen die je MOET proeven natuurlijk.. ;-)

  • Happy birthday to you!!!

    Betina, je gaat ons "heeel" blij maken met een lekker hapje en een borrel!

    Proost op jou en het leven!

    Liefs van Jacq :) van Foodblabla.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

6 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

7 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago