Ook de barbecue sluit je af met een lekker nagerecht. Of je nu liefhebber bent van toetjes of niet: deze 6x toetjes van de bbq wil iedereen altijd stiekem wel even proeven na afloop.

Sluit de barbecue af met een toetje

Voor de perfecte afsluiter van je barbecue party, maak je natuurlijk ook een toetje op de barbecue klaar. Deze 6x toetjes van de bbq zijn dan ook grote favoriet na onze feestjes. Fruit is namelijk fantastisch om te grillen op de bbq. Maar taartjes zoals een brownie bak je ook heel eenvoudig op de bbq.

Voor de echte barbecue liefhebbers, check hier ook:


6x TOETJES van de barbecue

(klik op de foto om rechtstreeks naar het recept te gaan)


  1. Makkelijke s’mores maken

Dit is misschien wel het meest makkelijke toetje dat je kunt bereiden op de barbecue! Je verwarmt een marshmallow boven open vuur of een smeulende barbecue en steekt deze tussen twee koekjes met chocolade! En voila! je hebt deze super makkelijke s’mores gemaakt!


2. Wafels bereiden op de BBQ

De nieuwste trend is ook om je toetjes op de barbecue te bereiden. Van het grillen van vers fruit, tot en met het bakken van wafels op de barbecue. En ook niet alleen tijdens de winterbarbecue. Tegenwoordig is er een groot scala aan producten voor het betere bakwerk op de barbecue.


3. Gegrilde ananas op de BBQ

Tijdens zomerse avonden houden we graag het tropische gevoel er in. Deze gegrilde ananas van de barbecue met kokos is dan ook het perfecte einde van je bbq avond! Een waar feestje op je tong.


4. Brownie van de Barbecue

En tot slot, een heerlijke chocolade brownie, rechstreeks vanaf de barbecue. Echt een verrassend toetje op het einde van de avond en het perfecte recept om deze lijst met favoriete barbecue recepten af te sluiten.


5. BBQ Spiesjes met poffertjes en aardbeien

Dit recept is zo gemakkelijk om te maken dat je de kleintjes dit zelf nog kunt laten doen. Rijg een aantal poffertjes en gehalveerde aardbeien aan een stokje en grill deze kort op de barbecue. Bestrooi op je bord met poedersuiker en smullen maar! Check hier maar liefst 5x kidsproof BBQ spiesjes recepten.


6. S’mores DIP van de barbecue

Vroeger roosterden we marshmallows op een stokje boven open vuur. Maar tegenwoordig maak je dit eenvoudig in een pannetje op der barbecue klaar. Deze S’mores DIP is het absolute decadente toetjes van de barbecue dat niet mag ontbreken na een groot BBQ feest!


Tot zo ver 6x toetjes van de bbq! Ik hoop dat jullie hier net zo van zullen smullen als wij thuis doen. Voor overheerlijke barbecue recepten neem je hier een kijkje. En wil je de maaltijd aanvullen met nog wat BBQ bijgerechten dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

Veel BBQ plezier! Groetjes, Betty


BEWAAR DEZE RECEPTEN OP PINTEREST!

Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je een van deze toetjes van de barbecue recepten wilt gaan maken!

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

4 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

5 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

6 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago