Veel mensen denken dat zelf chocolademousse maken ingewikkeld is. Maar niets is minder waar. De 3 hoofdbestanddelen zijn chocolade, slagroom en eieren. Ik ging aan de slag met zelf Toblerone mousse maken en laat je in de video zien hoe makkelijk het eigenlijk is
Na de Maltesers taart is het nu de beurt aan de Toblerone reep in het zonnetje te zetten! Die grappige driehoekvorm en crunchy bite met amandelen vormen de basis voor deze Toblerone mousse! En heerlijke romige afsluiter voor elke diner eigenlijk! Je moet alleen even een paar uurtjes voor uittrekken om de Toblerone mousse op te laten stijven in de koelkast. Voor dit recept gebruik ik een XL reep Toblerone van 360 gram, die is dus te koop op menig vliegveld. In de supermarkt vind je vaak de standaard Toblerone repen a 200 gram. Koop er twee en dan hou je wat extra over om zelf nog van te snoepen, terwijl je Toblerone mousse in de koelkast staat op te stijven. Dat is vast geen straf 🙂
Wist je dat deze toblerone mousse ook een geweldige afsluiter is voor je kerstdiner? Check hier nog veel meer lekkere recepten voor kerstdesserts!
+SUBSCRIBE om op de hoogte te blijven: https://www.youtube.com/bettyskitchenNL
Liefhebbers van chocolade maken natuurlijk ook hun eigen chocolade mousse met toblerone! De repen komen steevast mee naar huis na een vliegreis en ik maakte een kookvideo met toblerone mousse!
Eet smakelijk!
Groetjes, Betty
Gebakken appels uit de oven worden nog lekkerder als je er een romige en krokante…
De goedheiligman en zijn gezelschap zijn reeds aangekomen in ons land, dus de Sinterklaas recepten…
De Koreaanse keuken is hot topic! En wij kunnen ook geen genoegen krijgen van Gimbab,…
Wellicht heb je wel eens falafel in de winkel gekocht, maar eerlijk gezegd is zelf…
In de Aziatische keukens voert rijst als koolhydraatbron de boventoon in gerechten. Op de tweede…
Maak jij wel eens een mugcake? Een klein ontbijttaartje of cakeje uit de magnetron en…
View Comments
erg erg lekker !!!!!!!
Dat vind ik heel leuk om te horen! Dank je wel en fijne feestdagen!
Heel erg lekker en super makkelijk om te maken.
Echt van genoten tijdens de tweede kerstdag.
Aanradertjes dus!!
Super leuk om te horen! dank je wel!
ik vond zo heerlijk lekker dessert om bij de koffie te geven
Vandaag gemaakt, erg lekker! Heb het grootste gedeelte ingevroren voor de kerstdagen. Hoop dat dit lukt en het resultaat nog steeds zo lekker is?! Wist eigenlijk niet of het geschikt is om in te vriezen.