Op zomerse dagen ontbijt ik het liefst met een ‘koud’ ontbijtje. Soms heb je dat gewoon nodig na een warme broeierige zomernacht. deze Overnight oats met chocolade is dan ook een van mijn favorieten.
Overnight oats maken is niet moeilijk! Je zet je havermout letterlijk een nachtje in de koelkast, zodat hij lekker kan weken in de melk. Het resultaat is een fris havermout papje, boordevol goede ingrediënten. Deze Overnight Oats met chocolade is een heerlijk variatie recept voor echte choco-liefhebbers. Je voegt namelijk simpelweg wat rauwe cacao toe aan je havermoutpapje en gebruikt deze natuurlijk ook als topping. Goed om te weten: met name RAW cacao geeft je een ware energie boost op de vroege ochtend! Ook lekker en kleurrijk: de Overnight chia-oats met spirulina!
Chocolade is echt mijn guilty pleasure en hoe beter dan je (werk)dag te beginnen met deze overnight oats met chocolade?! Voor dat mooie tussenlaagje heb ik een extra portie oats gemaakt, maar de cacao achterwege gelaten. Zo krijg je echt een fantastisch laagjes ontbijt om van te smullen. Check ook het recept voor dit laagjes ontbijt met lekker veel fruit en yoghurt. Ontbijten was nog nooit zo lekker! 🙂
Deze overnight oats met chocolade is een heerlijk verkoelend ontbijt met havermout, chaizaad en cacao. Je weekt de havervlokken een nachtje in de melk, in de koelkast en de volgende ochtend kun je lekker genieten van dit recept voor overnight oats.
Toppings:
Eet smakelijk!
Variatietip: Maak je overnight oats voor meerdere personen? Maak dan ook een portie zonder cacao. Vul de serveerglazen voor de helft met de chocolade variant. Lepel hier vervolgens een laagje zonder cacao overheen en top af met nog een laagje chocolade variant. Zo krijg je een mooi laagjes ontbijt.
Bewaar deze foto op een van jouw Pinterest borden. Zo kun je hem altijd raadplegen als je deze overnight oats met chocolade wilt gaan maken!
Voor de Meatless Monday van vandaag maakte ik deze vegetarische, groene spliterwten burgers met blauwe kaas.…
Dit recept is al jarenlang een persoonlijke favoriet voor gehaktballetjes maken. Het recept is in…
In de schappen kun je vandaag de dag prima pindasauzen vinden, die je vaak in…
Afgelopen week was natuurlijk Sint Maarten. Deze weken zijn de zakjes uitdeelsnoep als warme broodjes…
Het is wederom een Meatless Monday en vandaag heb ik een heerlijk groentegerecht genaamd Sambar…
Ben jij ook zo'n fan van zelf cookie dough maken? Eetbaar koekdeeg blijf je werkelijk…
View Comments
Ik wil me aanmelden om bericht te krijgen als je iets nieuws er op zet, maar dat lukt niet.
Bedankt voor het doorgeven. Inmiddels heb ik u ook gemaild om uit te leggen hoe u dit aan kunt zetten.