Een echte foodie kan niet zonder goed servies/bestek/glaswerk! Vanaf mijn twaalfde ben ik al bezig om mijn uitzet bij elkaar te sparen.

Elke verjaardag vroeg ik familie en vrienden iets van mijn verlanglijst te kopen, en zo kom je na een aantal jaren al een heel eind. Dylan was dan ook uitermate verrast dat ik zoooo veel keukenspullen meenam toen wij gingen samenwonen. 

Mijn eigen props table

Toen ik in July op bezoek was bij de fotostudio van ZTRDG werd ik verliefd op hun imense ‘props table’:  een tafel vol rekwisieten voor hun foodfoto’s.  Hoewel ik zelf een voorliefde heb voor het ‘new wave’ servies van Villeroy&Boch, vond ik dit servies toch wat eentonig worden voor de foto’s op mijn blog, dus moest mijn voorraad ook uitgebreid worden met leuke/kekke/kleurrijke items.

Ik vind altijd overal wel leuke inspiratie, en kan het dan ook niet laten om dat ene leuke bordje of schaaltje mee te nemen voor mijn ‘props  table’. Kijk gezellig mee:

Erg hé?! Met deze blog hobby heb ik mijn halve eetkamer moeten opgeven, omdat ik het gewoon niet meer kwijt kan. Dit geeft wel stof tot nadenken bij het kopen van een volgend huis.  🙂

Hebben jullie misschien ook zo’n ‘uit-de-hand-gelopen-hobby’ ?!

Groetjes,

Betty

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • erg leuk al die spullen! ik ben sinds kort begonnen met een website en ik stoor mij wel dat ik altijd het zelfde servies moet gebruiken op de foto's. Maar ik ben bijna jarig, en ik heb nu wel wat ideetjes opgedaan! groetjes lynn

  • Ow, ik ben al helemaal verliefd op het blauw oranje bordje :) Ik heb zo'n tik met kommetjes, ik kan werkelijk geen winkel, uitverkoop of rommelmarkt door lopen zonder op zoek te gaan naar een leuk kommetje of bordje. Vriendinnen noemen me al jaren kommetjesgeil hahaha.

  • Mijn oplossing: curvers. Doorzichtig.

    Ik kon mijn kookspullen al niet kwijt. En toen ik missFromage begon, kwam er ook nog veel meer servies en andere props bij. Onder onze open trap staan allemaal curvers opgestapeld, ha ha.

    • Die curvers die moet ik onthouden. Ik ben bang dat wij in een volgend huis gewoon een extra kamer nodig hebben voor al mijn spullen :-O

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 dag ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

3 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

4 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

5 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago