**** UPDATE: deze app is helaas stopgezet *****

Er is onlangs een nieuwe ‘app’ in Nederland uitgebracht, genaamd: Koken met Aanbiedingen. Deze ‘app’ voorziet je dagelijks van makkelijke en lekkere recepten, maar met producten die op dat moment in de aanbieding zijn bij de diverse supermarkten. Het is een ‘app’ die je dus helpt besparen op de dagelijkse boodschappen, en die je meteen kookinspiratie biedt om elke dag afwisselend te koken en te eten.

De ‘app’ is opgericht door drie jonge ondernemers met een technische achtergrond. Zij hebben niet alleen de ‘app’ volledig ontwikkeld en geprogrammeerd… Maar spitten ook wekelijks alle aanbiedingen van de grote supermarkten door, om hier vervolgens recepten bij te bedenken, te koken EN te fotograferen. Deze ‘Three Musketiers’ zijn werkelijk van alle markten thuis. 

De ‘ app’  is zeer gebruiksvriendelijk en alle recepten zijn voorzien van prachtige foto’s. Bewaar of deel het recept, en druk op de bespaar knop om meteen je bespaarde centjes in het portomoneetje te zien verdwijnen.

Hoewel ik altijd zelf zoveel mogelijk zelf probeer te maken, ben ik de samenwerking aangegaan met de heren achter de app. Elke week verschijnt er op donderdag een recept van mij op de app. Dit zal veelal een Italiaans tintje hebben, en ik kook met de aanbiedingen van de Jumbo (want die is nou eenmaal dicht bij mijn huis). Want naast dat eten lekker moet zijn, moet het ook nog betaalbaar blijven. Niet iedereen heeft de luxe positie om elke week een biefstuk te eten, zeg maar.

Toen mijn Dylan nog studeerde, waren er voor ons ook tijden dat wij het een stukje rustiger aan moesten doen. Dus ik hoop dat ik met deze samenwerking kan laten zien dat goed eten niet duur hoeft te zijn. Wellicht wordt er af en toe met pakjes en zakjes gekookt. Maar de recepten die geplaatst worden kosten dan ook niet meer als tussen de 5 en 10 euro, voor een 4-persoons gerecht. Daar kan een heel gezin dus van genieten.

UPDATE: De ‘Koken met Aanbiedingen’ app is sinds 2016 stopgezet. Lees hier echter meer over onze eigen koopknop bij onze recepten.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

6 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

1 week ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago