Categories: Overige

Just Nuts – Happy Honest Treats + WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Nootjes zijn zo lekker!  Ze zijn heerlijk als tussendoortje of als je even stevige trek krijgt. Maar ze zitten ook boordevol goede vetten en mineralen. En dat is een van de redenen dat ik helemaal weg ben van  de ‘Happy Honest Treats’ van Just Nuts. Zoals de naam al zegt, het zijn vrolijke en eerlijke tussendoortjes. 

Het nieuwe merk Just Nuts maakt heerlijke snackrepen en meeneempakjes met tussendoortjes voor elk moment van de dag. Ze zitten boordenvol, inderdaad.. nuts.. , bevatten géén toegevoegde suikers of rommel. De producten zijn voor het overgrote deel fairtrade, biologisch en ze zijn bij Just Nuts gewoon heel eerlijk over wat er er in hun producten zit. En daar houden we van.

Meet the Just Nuts ‘Bars’

De snackrepen, oftwel de ‘bars’, zijn heerlijk zachte repen met noten, fruit en granen. Enkel gezoet met dadels en fruit, worden er dus geen extra suikers aan toegevoegd. Dit zijn dus mueslibars, maar dan met pure en eerlijke ingrediënten. De bars zijn te verkrijgen in de smaken:

  • Apple & Cinamon  – Ingredienten:  Dadels 48%, speltvlokken (17%), Rozijnen (13%), Amandelen (10%), Appel (6%), Appelsap (4%), water, kaneel (0.69%), zonnebloemolie (< 1%).
  • Coconut – Ingredienten:  Dadels 46%, speltvlokken (17%), Kokosnoot (11%), Rozijnen (11%), Amandelen (8%), Extra virgin kokosolie (4%), water, zonnebloemolie (< 1%).
  • Cranberry – Ingredienten:  Dadels 48%, speltvlokken (18%), Rozijnen (14%), Amandelen (10%), Cranberries (7%), Appelsap (4%), water, zonnebloemolie (< 1%).

And meet the Just Nuts ‘Packs’

Dit zijn tussendoortjes verpakt in een mooi, klein, hersluitbaar EN recyclebaar doosje. Handig voor onderweg, want dit stop je makkelijk in je handtas of rugzak. En dan gevuld met twee handjes vol van de lekkerste nootjes, vruchtjes of kokos. Dit stilt de lekkere trek en is ook heel erg verantwoord snacken. De Packs zijn in  de volgende 3 smaken te verkrijgen:

  • Hazels, Cocos & Raisins – een assortiment van lichtgeroosterde hazelnoten, kokosschilfers en rozijnen.
  • Paranuts & Raisins  – een mengeling van lichtgeroosterde paranoten en rozijnen.
  • Cashews & Cranberry – een variatie van lichtgeroosterde cashewnoten, cranberrys, een beetje appelsap en een scheutje zonnebloemolie.

Je ziet het zelf, enkel pure producten zonder rare toevoegingen.

Verkrijgbaarheid Just Nuts producten

Deze overheerlijke producten van Just Nuts zijn te koop in de Just Nuts webshop, maar ook in diverse winkels zoals o.a. : Marqt, AH, Jumbo, VitaminStore, en Wereldwinkel. Maar kijk op de website voor alle verkoopadressen. De ‘Bars’ kosten ca. € 1.25 per stuk, en de ‘Packs’ kosten € 1.69 per stuk.

Maar ik mag van Just Nuts ook een heerlijk pakket met 6 bars + 4 packs weggeven aan een van jullie. Zo gaat een van jullie in ieder geval de deur uit met gezonde snacks op zak!


Hoe kun jij kans maken op een pakket met Just Nuts Happy Honest Treats?

Heel simpel: Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen. En wij zouden het leuk vinden als je aangeeft welke treat jou het lekkerst lijkt!   Vergeet tevens  niet een email adres in te vullen, anders kan ik geen met je contact opnemen.

Na deze aanmelding kun je ook nog extra winkansen verdienen door:

  • de Facebook pagina’s te liken van Betty’s Kitchen én Just Nuts.  ‘Deel’vervolgens het Facebook bericht over deze winactie met al jouw vrienden!  (Ben je reeds een ‘liker’ dan alleen nog het berichtje ‘sharen’)
  • Betty’s Kitchen te volgen op Twitter (@bettyskitchen) en plaats daarbij de volgende Tweet:    ” Ik doe mee met de winactie van @bettyskitchen en maak  kans op gezonde treats van #justnuts  zie: http://bit.ly/1fmJeAl
  • je e-mailadres in te schrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ga hiervoor naar het aanmeldblok in de rechter zijbalk.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 2 april 2014!  Uit alle onderstaande reacties wordt een winnaar gekozen, en deze zal ik op donderdag 3 april bekend maken.

Groetjes, Betty

********************

Deze winactie is reeds afgelopen!

Het pakket met Happy Honest Treats van Just Nuts is gewonnen door:  Jacoba Lamers !

******************

Deze review bevat producten of goederen die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

  • Hallo Betty, wat een heerlijke actie weer! Ik heb al eens een paar ( veel te kleine ;) ) proefstukjes mogen ontvangen van Just Nuts en sindsdien helemaal gek op deze crunchy repen! Zo geweldig dat gezond ook overheerlijk kan zijn! En ....ik vind ze allemaal niet te versmaden, maar de Paranuts & Raisins vind ik het allerlekkerst!

  • Moet ik echt kiezen Betty??? Het klinkt cliché maar ze lijken me allemaal zo lekker. Lust gewoon alles. haha.

    Dus ja ik doe heel graag mee.

    Groetjes, Tessa

  • Super leuke actie Betty!

    Ik heb ze al gezien bij de appie en dacht die ga ik onthouden als gezonde snack.
    Mij lijken de just nuts packs heel lekker en dan vooral de chashews & cranberries!

  • mmmm jummie de bar met apple & cinnamon lijkt me het lekkerste! Ik doe graag mee. Gedeeld op FB.

  • Oooh erg lekker allemaal hoor, ik doe graag mee, ik had jullie al op fb, dus heb natuurlijk het bericht even gedeeld ;-)
    Wat mij wel erg lekker lijkt is de snackreep coconut, maar de rest ziet er ook erg smakelijk uit!

  • Ze lijken me allemaal heerlijk:D maar het lekkers lijkt me toch de repen en dan die met kokos of met appel en kaneel, kan niet wachten om ze te winnen(;

  • Die met cashew en cranberry lijkt me heerlijk.
    Ik maak vaak zelf dit soort koekjes of repen dus ben erg benieuwd naar de smaak van deze.

  • O ja, die zijn vast heel lekker. Ik ben gek op diverse noten.
    Ik doe graag mee met deze gezonde actie.
    Ik hoop ze tegen de tijd van eventueel winnen weer kan eten na mijn mond operatie.
    Ander moet ik maar even wachten, maar dat is geen straf als je weet dat er iets lekkers op je wacht.
    A.J.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago