Persoonlijk

Fotodagboek November 2013

November: Een maand met veel regen en koude nachten. Overal zag je mannen met lange snorren en baarden voor de ‘ Movember‘  actie. En de snelkookpannen en Le Creuset werden afgestoft, want het is tijd voor stoofpotten en stampotten. Kijk mee wat er bij mij achter de schermen gebeurde in het Fotodagboek November 2013:

Halloween Party:

We beginnen uiteraard met het einde van Oktober:  Halloween! Niet alleen mijn verjaardag, maar dit jaar hielden wij ook een heus Halloween feest met monsters, vampieren, heksen en zombies. Hier heb ik al een uitgebreid Halloween Party verslag over gepost, maar deze foto is toch wel brilliant: Want wie is enger? Gordon Ramsey of ik? 


Op de koffie in Utrecht

Daarnaast was het ook een maand die bol stond van het ontmoeten en afspreken met mede foodbloggers. Altijd leuk om de mensen achter de blog te zien. Zo zat ik een middagje in de Yoghurt Barn in Utrecht om bij te kletsen met Marina en Lianne. En dan hoef je niet raar op te kijken van allerlei camera’s en instagram momenten voor alleen al een kopje thee of koffie. Zo zijn wij gewoon.


Op bezoek bij Fonq:

Samen met wat medefoodies werd ik ook uitgenodigd voor een wijnproeverij van GrapeDistrict bij Fonq. Gezellig gorgellen, slurpen en proeven. Hilarish, en leuk om eens binnen te mogen kijken bij een van de grootste internet bedrijven in Nederland.


Zwarte piet:

Uiteraard kwam Sinterklaas aan in Nederland. En voor onze kleinere neefjes en nichtjes werd een heuse zwarte pietenavond met heel veel cadeautjes georganiseerd. Je moet even goed kijken, maar deze kook & bak-piet staat toch echt aan de rechterkant! Het valt mij trouwens op dat ik erg witte tanden heb op deze foto.


Winterse stampotten bij Oma:

En met de eerst ‘ vorst’  in de afgelopen maand (nachten beneden 0 graden), betekende dat niet alleen een extra dekentje op het bed. Mijn oma organiseert dan ook altijd een boerenkool- avond voor de hele familie. Gewoon omdat dat traditie is… En boerenkool hoor je ook pas te eten ‘ nadat de vorst er over heen is geweest‘  .. Hoe dan ook, er ging zoveel boerenkool in, dat ik blij was dat ik een stretchbroek aanhad.


Op de koffie bij Douwe Egberts:

Samen met medefoodie Lianne van Focus on Foodies mocht ik op de koffie bij Douwe Egberts. Dit was voor de lancering van de nieuwe L’OR EspressO Limited Edition Sumatra Blue Batak. Hier even een big smile van ons beiden.


Uit eten in Rotjeknor:

En ging ik met een handje vol bloggers een uniek concept uit proberen bij restaurant Apartt in Rotterdam. Apart was het zeker, en de review lees je hier.!


Tot zo ver mijn November maand, Ik hoop dat jullie ook heerlijk hebben genoten? En nu gaan we ons allemaal opmaken voor een drukke december, met heel erg veel leuke feestdagen!  Dus geniet ervan!

Groetjes,
Betty

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago