Afgelopen week postte ik een recept met Quesadillas met paprika en mais. De snijtechniek voor het paprika snijden wilde ik daarom ook graag met jullie delen. Ik hou namelijk niet van voedselverspilling dus laat jullie zien hoe je het meest optimale vruchtvlees uit je paprika kunt halen. Check dit handige filmpje met een How-to: Paprika snijden!
Groetjes, Betty
Vind je dit een leuke How-to video?
Vandaag blaast onze Koningin Maxima maar liefst 54 kaarsjes uit!! Deze feestelijke dag moeten we…
Ik heb toch weer een heerlijk recept voor jullie! Caponata is een Siciliaanse aubergine-stoofgerecht met…
Als er een ingrediënt is dat menig harten sneller doet kloppen dan is het wel…
Het is weer een #MeatlessMonday dus zet je bijvoorbeeld dit vegetarische wokgerecht met teriyaki saus…
Geef mij een blikje croissantdeeg en ik maak er gerust heerlijke croissantwafels van . Deze…
Thailand staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke Thaise Curry gerechten. Van rood, groen tot geel…