Filmpje: LG Combimagnetron MJ3281BCS + 3x American Breakfast recepten

(Advertorial) – Helaas is een grote keuken, vol luxe inbouwapparatuur, niet voor iedereen weggelegd. Velen van ons moeten het helaas doen met nog geen twee vierkante meter aan werkruimte in de keuken. En een handig alles-in-een-apparaat staat dan ook hoog op het verlanglijstje!

LG electronics heeft daarom een combimagnetron ontwikkeld, die werkelijk van alle markten thuis is. Wij testten de LG Combimagnetron MJ3281BCS uit en maakten er tevens een video over.

Over de LG Combimagnetron MJ3281BCS

Dit apparaat gaat veel verder als alleen een bord met eten opwarmen. Met een tal van functies en instellingen kan deze LG Combimagnetron nog wel eens je beste maatje worden in de keuken. Hij beschikt namelijk over een hetelucht functie, net zoals een conventionele oven. Maar ook en (circulatie)grill en bovenwarmte, waarmee je ook makelijk kunt gratineren. En laten we de oorspronkelijke magnetron functies niet vergeten: waarmee je snel je eten kunt voorverwarmen, ontdooien of juist gelijkmatige verwarmen.

Deze LG combinmagnetron MJ3281BCS beschikt over een Charcoal Lightning Heater waardoor je eten lekker knapperig wordt aan de buitenkant. De ventilator aan de achterkant zorgt tevens voor een gelijkmatige warmte verdeling . En door de Easy Clean ‘ Crystal Coating’ laag aan de binnenzijde, veeg je het apparaat na afloop met het grootste gemaak weer schoon.

Deze LG Combimagnetron wordt geleverd inclusief roterende glasplaat, laag rooster, hoog (grill) rooster, crispplaat met stoomopzet, bestaande uit een extra rooster + cloche.

Kijk mee naar de video review, waarbij er heel eenvoudig 3 American Breakfast recepten worden voorbereid in de LG Combimagnetron MJ3281BCS.

(klik hier mocht je het filmpje niet kunnen bekijken)

3x American Breakfast Combimagnetron Recepten:

(ontbijtrecepten voor 1 persoon:)

  1. Ingrediënten Scrambled Eggs: 1 groot ei (L), 1 eetlepel geraspte kaas,  peper & zout, 1/2 eetlepel tomatensalsa of ajvar, 1/2 avocado.
  2. Ingrediënten Baked Potatoes: 2 plakjes ontbijtspek of bacon, 3-4 rode aardappels (bijv. Rooster Potatoes),  peper & zout en eventueel een scheutje olijfolie, 1 eetlepel geraspte kaas, verse bieslook, 1 theelepel zure room.
  3. Ingrediënten Blueberry Muffin: 3 eetlepels bloem, 1-2 theelepels suiker, 1 theelepel bakpoeder, 2 theelepels gesmolten boter, 1 groot eigeel (L), 1 theelepel vanille essence, 1 eetlepel (plantaardige) melk, klein handje blauwe bessen.

 

Eindoordeel LG Combimagnetron MJ3281BCS:

  • Mooi design en handig in gebruikt vanwege de keuze knopjes en de slimme draaiknop. Zeer gebruiksvriendelijke dus!
  • Het display is duidelijk leesbaar en vertelt je voor welke etenswaren het programma geschikt is.
  • Handig alles-in-een functie omdat het een magnetron combineerd met een conventionele even. En het bereid je eten in een mum van tijd!
  • De charchoal Lightning Heater staat garant voor een heerlijk knapperig korstje.
  • De easy clean functie zal veel mensen opgelucht doen ademhalen.

 

  • Een combimagnetron heeft natuurlijk de grootte van een magnetron en niet een oven. Het is prima voor kleinere porties bakken, maar verwacht niet dat je meteen twee bakplaten vol kunt bereiden. Of een heel kerstdiner voor 8 man  🙂

 

 

Verkoopinformatie:

 

 

Dit artikel betreft een samenwerking met LG Electronics. Lees hier meer over op mijn disclaimer pagina.

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

2 weken ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

2 weken ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

3 weken ago