Categories: Persoonlijk

Even voorstellen: Vincent Nijhof

Hi Allemaal,

het is jullie waarschijnlijk al opgevallen, maar Betty’s Kitchen heeft er sinds kort een nieuwe blogger bij!  Vincent Nijhof gaat het team versterken en ons voorzien van heerlijke eetadresjes binnen Nederland.  Dus ik zal hem meteen maar even voorstellen:

Vincent over Vincent:

Ik zie mezelf als een positief persoon die alles uit het leven wil halen en uit tegenslagen juist kansen creëert. Ik geloof er in dat je met de juiste instelling bijna alles kan bereiken.

Toen ik nog een puber was en keek naar een poster van een minuscuul eiland op de Malediven, toen dacht ik:  daar wil ik ooit naar toe. Begin twintig was ik klaar voor mijn eerste verre reis door Azië. Maar ik wilde toch echt dat kleine eiland op de Malediven bezoeken. En na heel veel andere (verre) reizen werd mijn droom toch werkelijkheid. Ik was begin dertig toen ik op de Malediven, in een hangmat, naar de prachtig blauwe oceaan zat te kijken en dacht: het is me gewoon gelukt om van mijn droom werkelijkheid te maken.  Met deze instelling probeer ik mijn doelen te bereiken en te genieten van alles wat het leven biedt. Maar zo ook van de kleine dingen die een mens gelukkig maken. 

Zo is het ook met eten. Denk aan mooi opgediende gerechten, in een goed verzorgd restaurant, wat ook zorgt voor geluksmomenten,  waardoor je even in een andere wereld waant. Eigenlijk een soort mini vakantie. Daarom houdt ik ook zoveel van diverse keukens,  want hierdoor maak ik steeds weer een mooie reis in mijn gedachten.

Ik houd van fotograferen en het delen van foto’s op Instagram, Facebook en andere sociale media.  Daarnaast schrijf ik graag reviews op o.a. Tripadvisor en kreeg ook steeds vaker de vraag of ik er niet meer wilde doen. Dus toen Betty mij benaderde, om aan de slag te gaan als gastblogger, heb ik de knoop doorgehakt.  Mijn eerste restaurant review staat reeds online en ik kijk er naar uit om deze site met nog veel meer mooie reviews aan te vullen!  

Groeten van Vincent.

 

In het kort: Vincent is een fotograaf, reiziger, levensgenieter, foodie, romanticus, creëert eigen werkelijkheid, is getrouwd met Janneke, geen kinderen, werkt in de ICT en is daarnaast dus gastblogger bij Betty’s Kitchen.

Volg Vincent gerust op Instagram:  @vnijhof01  voor meer behind the scenes foto’s en jaloersmakende vakantiekiekjes. Je zult er in ieder geval een hoop inspiratie uit halen!

Groetjes,
Betty

 

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

3 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

4 dagen ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

5 dagen ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

6 dagen ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

7 dagen ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

1 week ago