Overige

De Tea Bar Amsterdam + WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Betty’s Kitchen bestaat 3 jaar! En dat vieren we natuurlijk met een feestweek waarbij mijn persoonlijke favorieten de revue passeren. Vandaag op het menu: Thee van de Tea Bar in Amsterdam. Ik ben zelf een enorme theeleut en tijdens het bloggen door drink ik eigenlijk niets anders. Dus toen ik onlangs een bezoek bracht aan de Tea Bar in Amsterdam , heb een aantal heerlijke theemelanges voor jullie uitgezocht.

De Tea Bar in Amsterdam

Onlangs was ik samen met mijn moeder een dagje in Amsterdam en nam ik haar mee naar die leuke winkeltjes aan de Haarlemmerdijk. Je vind hier echt hele leuke kleine, maar fijne ondernemingen met een goed product en verhaal. Aan de Haarlemmerdijk nr. 71 vind je dan ook de Tea Bar. Deze theewinkel wordt gerund door Sara en Fenje, die net als ik, gewoonweg heel blij worden van goede thee.

Langs de lange wand prijkt de meterslange Tea Bar waar je diverse theemelanges in een zakje schept en afrekent naar gewicht. Het leuke aan de Tea Bar is dat de keuze er reuze is en je vind er de meest heerlijke samenstellingen. Daarnaast vind je er ook diverse theesoorten in blik (leuk om cadeau te geven) en natuurlijk heel veel accessoires en benodigdheden om thee te zetten. Van theepotjes en kopjes, tot en met de Aladdin Tea Maker bottles to-go. Maar ook chocolade, karamel en koekjes voor bij de thee.

Kom je niet zo vaak in Amsterdam,  dan kun je de verschillende theesoorten en accessoires ook heel eenvoudig online bestellen in de Tea Bar Webshop! Maar je vind de theesoorten van de Tea Bar ook steeds vaker in de horeca! Zo maakte ik voor het eerst kennis met hun befaamde ‘Notendroom‘ en ‘Sensei Sencha‘ thee bij de Yoghurt Barn en ben sindsdien grote fan.

En juist omdat ik zo dol ben op de losse theemelanges van de Tea Bar, mag ik voor het 3 jarige jubileum van Betty’s Kitchen een van jullie blij maken met 5 populaire theesoorten uit de Tea Bar! Zo kun je thuis lekker proeven van heerlijke thee soorten en mischien zelfs je eigen High Tea organiseren!

Inhoud theepakket Tea Bar:

Old Dutch Apple Pie  Een heerlijke en kruidige melange van o.a. appel, kaneel, sinaasappel en diverse bloesemsoorten. Het is een thee die je meevoert naar winterse dagen en warme appeltaart die vers uit de oven komt. 

Sensei Sencha  Een oppeppende groene thee melange. Door de citroenschilletjes en citroengras heeft deze thee een frisse smaak en zit boordevol anti oxidanten. 

Rooibos Hammam  – Een  ontspannende rooibos thee met eucalyptus en sinaasappelbloesem. Deze thee voert je mee naar 1001 nachten en laad je lichaam weer op. Alsof je een dagje wellness achter de rug hebt. 

Green Walnut  – Een hartverwarmende groene thee met walnoten, kardemom en sinaasappel. Een thee om lekker mee op de bank te kruipen en op te warmen op een gure en regenachtige dag.

Notendroom  – bevat eigenlijk helemaal geen thee, maar is een geweldige samenstelling van gekarameliseerde amandelen, appel en kaneel. Dit is ver uit de meest populaire thee uit het Tea Bar assortiment. 

Theefilters (T-sac) – Uiteraard stoppen we er ook een doosje met theefilters bij, zodat je meteen 100 koppen thee kunt gaan zetten.

WINACTIE: Hoe maak jij kans op dit theepakket van de Tea Bar ?

==> Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen:  Niet verplicht maar wel leuk om mee te doen!

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet :   ”   @bettyskitchen bestaat 3 jaar en ik wil dat theepakket van  @deTeaBar winnen! #BK3YR   ”

3) INSTAGRAM:  Repost de foto van deze winactie. Tag vervolgens @bettyskitchenNL en @teabaramsterdam  en de hashtag #BK3YR

4) GOOGLE + :   Like en Deel het bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met Dinsdag 23 Februari 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

Succes! Groetjes, Betty

********************************************************************

De winactie is inmiddels afgelopen!

Het theepakket van Tea Bar is gewonnen door:  Danielle Roest

********************************************************************

Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

1 week ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

2 weken ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

2 weken ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago