Categories: Overige

STACH Food Goodiebag WINACTIE

DEZE WINACTIE IS REEDS AFGELOPEN – Jeeeej! Betty’s Kitchen bestaat 3 jaar! En dat gaan we vieren met veel prijzen! We trappen de feestweek dan ook af met een STACH Food Goodiebag!  De komende week maak jij kans op een overheerlijke Stach Food Goodiebag boordevol lekkers uit de Stach Food winkel! Dit zijn persoonlijke favorieten van mijzelf en deze goodiebag deel ik daarom ook graag met jullie!

Fan van Stach

Onlangs schreef ik al over de komst van Stach Food naar Utrecht. En daar ben ik persoonlijk erg blij mee! Niet alleen kun je bij Stach Food terecht voor heerlijke en gezonde kant-en-klare maaltijden, maar hebben ze hier ook de meest uiteenlopende delicatessen en bekende merken!

Zo wordt ik zelf erg blij van (gezonde) producten uit het huismerk van Stach, zoals superfoods, speltcrackers en uiteraard de chocolade! Maar kan ik bij deze winkel ook de lekkerste siropen en drankjes halen voor in mijn gin-tonics en ander cocktails. Het was dan ook niet moeilijk om samen met Stach Food een Goodiebag samen te stellen voor jullie!

Inhoud STACH Food Goodiebag:

Coconut Water (GO! Coco) – Kokoswater werkt dorstlessend en hydrateert je lichaam na het sporten. Daarnaast is het ook nog eens verrukkelijk om tropische smoothies te maken.

Healty Mix Nootjes (Stach) – Om gewoonweg uit het vuistjes te eten, ideaal als snack, maar ook heerlijk om over je havermoutpap of yoghurt heen te strooien. Deze mix bevat o.a. moerbeien en gojibessen.

Vlierbloesem Cordial (Belvoir) – Deze limonade heb ik afgelopen jaar de hele zomer door gedronken. Leng hem aan met water en ijsblokjes. Of vermeng met prosecco en sprankelend water om je eigen ‘Hugo’ cocktail te maken.

Zwarte Truffel Chips (Torres) – ik eet niet vaak chips, maar dit is toch wel een van mijn favorieten. Ik ben een enorme truffel fan en ik hoop jullie ook!

Spelt Crackers (Stach) – Voor de gezonde trek, kun je beter gezonde crackers in de kast hebben liggen. Deze speltcrackers bevatten pompoen en pompoenpitten en zijn verrukkelijk met een plakje kaas of spianata romana, maar ook met gewoon een lepel tahini.

Pepermuntjes Citroensmaak (Peppersmith) – Pepermuntjes horen nou eenmaal in de handtas en deze peppersmith met Siciliaanse citroen is een topper!

Gedroogde Mango (Stach) – Een heerlijke en gezonde snack voor elk moment van de dag.

Chocoladereep Salted Caramel (Stach) – Mijn persoonlijke favoriet uit het hele stach chocolade assortiment!

Chocolatereep Speculaas (Stach) – En natuurlijk doen we er ook een bonusreep bij: Deze met speculaas en sinaasappel is ook een gouden combinatie.

Pruimenjam (Stach) – Om te serveren bij je vers afgebakken croissantjes.  Of s’avonds voor bij het kaasplankje. Het is jouw feestje!

WINACTIE: Hoe maak jij kans op deze STACH Food Goodiebag?

==>  Laat in een reactie, onder aan deze pagina, weten dat jij mee wilt doen! Vergeet svp niet een geldig e-mailadres  in te vullen, anders kan ik geen contact met je opnemen.

Daarnaast zijn er ook nog EXTRA winkansen:  Niet verplicht maar wel leuk om mee te doen!

1) FACEBOOK:  Like &  Share het Facebook bericht over deze winactie .

2) TWITTER:  Plaats de volgende Tweet op twitter:   ”   @bettyskitchen bestaat 3 jaar en ik wil die goodiebag van @stachfood winnen! #BK3YR   ”

3) INSTAGRAM:  Repost de foto van deze winactie. Tag vervolgens @bettyskitchenNL en @stach_food  en plaats de hashtag #BK3YR

4) GOOGLE + :   Like en Deel het Google + bericht van deze winactie, zie: Betty’s Kitchen.

Deze winactie loopt tot en met Maandag 22 Februari 2016! De winnaar krijgt persoonlijk bericht en houd er rekening mee dat de prijs enkel wordt verzonden naar een afleveradres in Nederland of Belgie.

Groetjes, Betty

************************************************************************

Deze winactie is reeds gesloten. De Stach Food Goodiebag is gewonnen door:  Gras vd Buren/Mickey

***********************************************************************


Betina Oostveen

Betina Oostveen houdt erg van eten en koken. Inspiratie komt vaak van reizen naar (verre) landen en een multiculturele familie- en vriendenkring. Daarnaast is fotografie een enorme hobby, en zijn alle foodfoto's van eigen hand.

View Comments

Recent Posts

Gezond Koningsdag Ontbijt (video)

Vanavond en morgen barsten de festiviteiten los en kleur heel Nederland Oranje. En zelfs tijdens…

7 dagen ago

Traybake met Lekkerbekjes

Heb je weinig tijd of zin om te koken? Dan kan een simpele 'traybake' zoals…

1 week ago

Iberico Rib fingers met BBQ saus

Zijn we gezegend met heerlijk voorjaars? Dan is het zeker tijd om die barbecue weer…

1 week ago

15x Oranje recepten voor Koningsdag

De lekkerste recepten voor Koningsdag op een rijtje. Met deze oranje recepten voor koningsdag wordt…

1 week ago

Galette met champigons en kastanjes

Ben je op zoek naar hartige recepten met voorgekookte kastanjes? Dan moet je eens deze…

2 weken ago

Aperol Spritz cocktail

Hou je van sinaasappel in je drankje? Probeer dan een deze Aperol Spritz cocktail! Aperol…

2 weken ago